Į kūdikio laukimo šventę nusitaikė ir Holivudas

Kūdikio sutiktuvių („baby shower“) šventės bumas – ir Holivudo žvaigždžių namuose. Jaukus draugų susibūrimas, simboliškos, o kartais ir labai prabangios dovanos, skaniausios vaišės ir smagios užduotys būsimai mamytei – būtent toks ir yra tradicinis vakarėlio, skirto netrukus pasaulį išvysiančiam vaikeliui, scenarijus. O kaip vieną gražiausių švenčių pamini Holivudo nėštukės?

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 22, 2014, 10:09 PM, atnaujinta Jan 28, 2018, 9:50 PM

Jauki nėštukės Megan Hilty šventė

Šiek tiek daugiau nei prieš savaitę Niujorke kūdikio sutiktuves atšventė ir amerikiečių aktoriai Megan Hilty bei Brianas Gallagheris (33 m.). Šiltą sekmadienio popietę būsimi tėvai praleido gausiame draugų ir šeimos narių būryje.

Vakarėlio metu Megan vilkėjo nėriniuotą baltą suknelę, avėjo kūno spalvos aukštakulnius, o mylimasis pasirinko kasdienišką neįpareigojantį įvaizdį. Meiliai prilaikydama pilvuką, aktorė tądien šypsojosi ne tik savo bičiuliams, bet ir fotografams.

Slapta Milos Kunis kūdikio sutiktuvių šventė

Pirmagimio besilaukianti aktorė Mila Kunis (30 m.) apie savo kūdikio sutiktuvių vakarėlį žiniasklaidai neatviravo. Teigiama, kad netrukus gimdysianti žvaigždė dar liepos pabaigoje surengė sau mažą šventę. Kūdikio sutiktuvės vyko prašmatniuose 10 mln. JAV dolerių vertės M.Kunis ir jos mylimojo Ashtono Kutcherio namuose Beverli Hilse.

„Tai buvo nedidelis privatus susibūrimas artimiausiems draugams ir šeimos nariams“, – portalui „E!“ teigė šaltinis ir pridūrė, kad būsimam tėveliui šventėje dalyvauti neteko, mat vakarėlis buvo skirtas išskirtinai tik dailiosios lyties atstovėms.

Žaismingas Alyssos Milano vakarėlis

„San Fransisko raganų“ žvaigždė Alyssa Milano (41 m.) ir jos vyras Davidas Bugliari (33 m.) netrukus sūpuos antrąją atžalą. Rugpjūčio pradžioje nėštukė spėjo pasidžiaugti ir gražia kūdikio sutiktuvių švente, kurios metu negalėjo nuslėpti džiaugsmo dėl netrukus pagausėsiančios šeimos.

Per vakarėlį Alyssa buvo pasipuošusi gėlių vainiku ir ryškia gėlėta „Dolce & Gabbana“ suknele. Savo „Instagram“ paskyroje moteris noriai dalijosi užfiksuotomis šventės akimirkomis ir pademonstravo, kokiomis dovanomis ją nudžiugino draugai, kokiomis vaišėmis per šventę ji juos lepino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.