Jamesas Franco realybėje – nevala, internete – mergišius

Jamesas Franco (36 m.) socialiniuose tinkluose priekabiauja prie nepilnamečių mergaičių, fotografuojasi su naktiniais moteriškais drabužiais, gatvėje įkaušęs užpuola policijos pareigūnus. Po kiekvieno skandalo į geras manieras seniai spjovusio aktoriaus populiarumas tik auga, pastebi „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 24, 2014, 4:20 PM, atnaujinta Jan 30, 2018, 12:44 AM

Visos merginos galų gale apsisprendžia jį palikti. Dėl to, kad jis nekeičia patalynės, neskalbia drabužių, neišneša šiukšlių, nesusitvarko spintos.

J.Franco nė nesigina esąs nevala. Jis per daug nesuka galvos ir dėl to, ką valgo, – patiekalus dažniausiai užsisako iš greitojo maisto restoranų.

Papiktino šiukšlynas bute

Jameso nevilioja vakarėliai, iškilmingi renginiai ir vaišės su Holivudo šulais. Tai itin nepatinka aktorėms, su kuriomis jis užmezga romantiškus santykius. Juk būtent tokiuose vakarėliuose galima sulaukti puikių pasiūlymų.

Neseniai jis išsiskyrė su 24 metų aktore Ashley Benson, su kuria susipažino komedijos „Laukinės atostogos“ filmavimo aikštelėje.

Fotografai buvo užfiksavę porelę skvere valgančią ledus ir besibučiuojančią. Bet vieną dieną Ashley susirinko daiktus ir paliko J.Franco.

„Užuot vaikščiojęs į sporto salę, aktorių atrankas ir laikęsis bent elementarių higienos normų, gyveni savo šiukšlyne ir dėl nieko nesistengi. Ne tik dėl savęs, bet ir dėl manęs!“ – prieš trinktelėdama durimis išrėkė A.Benson.

Mergina priekaištavo Jamesui, kad šis nė piršto nepajudino dėl jos karjeros – nesupažindino nė su vienu iš savo bičiulių režisierių, nepatarė prodiuseriams geriau į ją įsižiūrėti, nesivesdavo į vakarėlius.

Fotografuojasi nuogas

Po šio trumpo romano vieną likusį J.Franco ėmė vilioti virtualusis pasaulis. Čia jis mielai publikuoja savo nuotraukas ir reiškia mintis.

Socialinių tinklų lankytojai gali išvysti Jamesą apsimiegojusį, susitaršiusiais plaukais, patinusiomis akimis, paraudusia nosimi.

Kai kuriose nuotraukose jis beveik nuogas, savo intymią vietą prisidengęs ranka.

Neseniai J.Franco „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kurioje jis su aktoriumi Keeganu Allenu užfiksuotas lovoje. Po to vyrai tvirtino nesantys homoseksualūs.

Aktoriaus nuotraukos „Instagram“ paskyroje pastaruoju metu kelia nemažą erzelį ir tapo dažniausiai tinklaraštininkų narstoma tema.

Garsios psichologės Ann Drew nuomone, toks aktoriaus elgesys – tai pagalbos šauksmas ir noras atkreipti į save dėmesį.

Psichologė įsitikinusi, kad J.Franco reikėtų ne naršyti po internetą, o greičiau įsimylėti, apsigyventi su antrąja puse, mėgautis seksu. Esą tuomet aktoriaus gyvenimas susitvarkys, jis nebebus pajuokos objektas.

J.Franco ir be psichologų pagalbos supranta, kas darosi. Kita vertus, naujasis gyvenimas jam patinka – juk bendrauti virtualiojoje erdvėje sekasi kur kas geriau nei akis į akį.

Grįžti namo, paspaudi mygtuką, ekranas įsijungia – ir tavęs laukia ne tik daugybė laiškų, bet ir virtualūs seksualiniai nuotykiai, fotografijos nuogų merginų, kurių veikiausiai niekada nesutiksi tikrame gyvenime.

Žlugdanti vienatvė

Jamesas mielai siunčia savo nuotraukas merginoms. Daugelis jo geidžia – tiesiog dabar, be jokių ceremonijų ir pažadų.

Kramsnodamas iš greitojo maisto restorano užsisakytus užkandžius jis gali niekieno netrukdomas peržiūrėti atsisiųstus sekso vaizdus ar parašyti nešvankų komentarą socialinio tinklo paskyroje.

Naktis prie kompiuterio prabėga greitai, o rytą vėl laukia repeticijos, filmavimas, atrankos ir daugybė smulkių reikalų.

„Dabar puikūs laikai vienišiams. Viskas daroma mūsų patogumui – gali internetu prisipirkti sekso žaisliukų, socialiniuose tinkluose bendrauti su įsivaizduojamomis gražuolėmis“, – interneto pliusus vardijo aktorius.

Ar toks gyvenimas jam tikrai patinka?

„Nesu idiotas, nesuprantantis, kad niekas neatstos mylimos moters, kurią naktimis gali apkabinti ir priglausti prie savęs. Tačiau aš tokios kol kas neturiu. Todėl tenka ieškoti išeičių“, – guodėsi J.Franco.

Liko skolingas už seksą

Nuo kompiuterio atitrūkusio J.Franco tikrame gyvenime tyko nemalonumai. Neseniai viena moteris iš Vakarų Virdžinijos ėmė persekioti jį, reikalaudama grąžinti skolą.

Pasirodo, įkaušęs aktorius susipažino su ja gatvėje. Vyras paprašė oralinio sekso ir pažadėjo už jį 2 tūkst. JAV dolerių.

Moteris teigia išpildžiusi visas erotines fantazijas, tačiau užmokesčio už paslaugas taip ir nesulaukusi.

Kratosi garsios meilužės

Skandalingosios aktorės Lindsay Lohan 36 meilužių sąraše, kurį išspausdino „In Touch Weekly“, atsidūrė ir J.Franco.

Šiame sąraše yra tokios garsenybės kaip Ashtonas Kutcheris, Jaredas Leto, Adamas Levine’as, Justinas Timberlake’as ir Colinas Farrellas.

Tačiau atrodo, kad J.Franco tokia draugija nemiela. Jis vienintelis ėmė viešai neigti ryšius su L.Lohan.

„Niekada nebuvau jos meilužis! – gynėsi aktorius. – Porą kartų pasibučiavome, ir viskas. Lindsay – beprotė. Ji mano pavardę paminėjo norėdama įgelti.

Kadaise Lindsay mane persekiojo ir mėgino sugundyti. Kartą apie trečią valandą nakties ji net atėjo pas mane į viešbutį, bet kaip padorus vyras aš ją tik pabučiavau. Juk Lindsay tuomet buvo vos septyniolika.“

Bandė suvilioti nepilnametę

Prieš kelis mėnesius J.Franco žingsniavo naktinėmis Niujorko gatvėmis po spektaklio „Apie peles ir žmones“, kuriame atliko pagrindinį vaidmenį. Jį sustabdė jauna šviesiaplaukė.

Mergina pasisakė esanti moksleivė, atvykusi iš Škotijos. Išmeldusi leidimą aktorių nufotografuoti, tą patį vakarą ji įdėjo jo nuotrauką į savo paskyrą socialiniame tinkle.

Išvydęs savo atvaizdą J.Franco jai brūkštelėjo: „Puiki nuotrauka. Ar viską darai taip klasiškai?“

„Ką konkrečiai turi galvoje?“ – paklausė mergina.

„Paaiškinsiu asmeniškai, jei pasakysi, kur apsistojai. Gal ir man reikia apsigyventi šalia?“ – savo ryžtą demonstravo aktorius.

„Kiek vėliau, kai man sueis 18 metų“, – bandė jį atvėsinti nepilnametė. Tačiau J.Franco neatlyžo: „Nejau tokia gražuolė dar neturėjo vaikino?“

Tuomet nepilnametė škotė nutarė pakaitinti aktoriaus kraują ir parašė: „Kam tas vaikinas, jei tu šalia?“

Studijoje liejo ašaras

Ryte mergina susirašinėjimą su J.Franco paskelbė internete. Škotė skundėsi, kad kino žvaigždė peržengė padorumo ribas, todėl dabar ji baiminasi dėl savo nekaltybės.

Kilo skandalas. Nepilnametę suvilioti bandžiusį J.Franco internautai maišė su žemėmis.

„Taip, užuot miegojęs ar mylėjęsis su žmona, tūnau prie kompiuterio ir susigalvoju laimingą gyvenimą su nuotykiais, įnoringomis gražuolėmis, – tuomet vienoje televizijos laidoje su ašaromis akyse prisipažino aktorius. – Man nemalonu sėdėti priešais jus ir jausti smerkiančius žvilgsnius.

Tėvai, išgirskite mane, nesu toks jau blogas, kaip jums gali atrodyti!“

Vogdavo kvepalus

J.Franco gimė Palo Alte (Kalifornijos valstija) šeimoje, kurioje susimaišė žydų, portugalų ir švedų kraujas.

Veikiausiai būtent šis sprogstamasis kokteilis slepia išskirtinio Jameso žavesio paslaptį. Dar mokyklos laikais viename konkurse vaikinas buvo iškovojęs „Gražiausios šypsenos“ titulą.

Jis mokėsi prastai, garsėjo kaip tinginys ir chuliganas. Negana to, dėl smulkių vagysčių nuolat atsidurdavo policijos nuovadoje. Su gauja iš prekybos centrų gvelbdavo odekoloną ir kvepalus, o paskui pigiai pardavinėdavo mokykloje.

Po daugelio metų tapęs kvepalų „Gucci by Gucci 2008“ veidu, aktorius prisiminė šiuos paauglystės nuotykius.

„Buvau nuobodžiaujantis paauglys, nežinantis, kuo galėčiau užsiimti“, – tuomet aiškino J.Franco.

Darbas krito iš rankų

J.Franco po pamokų griebdavosi įvairių darbų ir svajojo baigęs mokyklą įsidarbinti vietos degalinėje.

Jis ragavo ir nekvalifikuoto darbininko statybų aikštelėje duonos. Tačiau darbas nesisekė – viskas lūžo ir krito iš rankų.

Viršininkas Jamesą vadino bohemos žydu, kuriam tinkamiausia vieta – scenoje su smuiku rankose. Iš jo lūpų tai skambėjo kaip paniekinimas.

Vėliau tėvas įdarbino Jamesą kavinėje kasininko padėjėju. Kai kartą iš kasos dingo stambi pinigų suma, visa kaltė buvo suversta nepatyrusiam naujokui.

J.Franco buvo nekaltas. Ir nors pats tvirtai tikėjo, kad pinigus pasiglemžė gerai pažįstamas tipas, nepuolė ginti savo garbės. Jamesas tyliai paliko darbo vietą.

Ir tapytojas, ir aktorius

Nuo to laiko Jamesui dingo noras būti paprastu darbininku. Tėvai ir giminaičiai taip pat svajojo, kad jis pasieks šį tą daugiau.

Intelektuali Jameso senelė, kuriai priklausė Klivlando vaizduojamųjų menų galerija, kalbėdama apie būtinybę mokytis visiems išūžė galvas. Ji labai bijojo, kad anūkas kaupdamas patirtį gali nusiristi į dugną.

Senelė pasamdė Jamesui piešimo mokytoją. Kaip pasirodė vėliau, ne veltui.

Anūkas taip susidomėjo nauja veikla, kad nusprendė turįs tapytojo talentą. Pilkas ir nuobodus J.Franco gyvenimas baigėsi.

Netrukus jis ėmė lankyti Roberto Carnegie dramos kursus. Po metų J.Franco pradėjo aktyviai filmuotis.

Apipylė komplimentais

Už pirmuosius honorarus J.Franco kūno rengybos centre sustiprino raumenis ir pasisamdė stilistą.

Šis sutaršė jam plaukus ir sukūrė nerūpestingo vaikino įvaizdį.

„Atrodai kaip prasčiokas, provincialas, primityvus vaikėzas. Bet pakanka pažinti tave iš arčiau, pasikalbėti – pasirodo, esi visiškai kitoks.

Tu subtilus, protingas, jausmingas, sugebantis išvesti iš proto!“ – taip Jamesą apibūdino prancūzų aktorė Juliette Binoche, su kuria jis buvo užmezgęs trumpą romaną.

Flirtuodavo su visomis

1999-aisiais J.Franco gavo pirmą pagrindinį vaidmenį TV seriale „Keistuoliai ir apkiautėliai“. O kino ekrane aktorius debiutavo nusifilmavęs komedijoje „Bet kokia kaina“. Šios juostos filmavimo aikštelėje Jamesas įsimylėjo aktorę Marlą Sokoloff.

Romanas truko pusšešto mėnesio ir baigėsi labai netikėtai.

Marlą erzino tai, kad Jamesas flirtavo su visomis simpatiškomis merginomis. Gatvėje, eilėje prekybos centre, kino studijos kavinėje – visur gražuolėms jis laidė žvilgsnius ir replikas.

J.Franco mėgino teisintis: „Suprask, dar neseniai tūnojau tokioje skylėje kaip Palo Altas, kur gražios merginos nė su žiburiu nerasi. O čia, Holivude, jų tiek daug!“

„Tai pasprink savo merginomis“, – tėškė Marla ir jį paliko.

Jamesas rašė ilgiausius atsiprašymo laiškus. Jis dievagojosi, kad viso labo nekaltai flirtuodavo, prisiekinėjo daugiau taip nesielgti. Gal ji vis dėlto grįžtų? Marla tylėjo.

Meilė iš išskaičiavimo

2009-aisiais žurnalas „Premiere“ J.Franco įtraukė į 40 patraukliausių Holivudo vyrų sąrašą.

Jamesą imta vadinti kino žvaigžde. Jis džiaugėsi milžiniškais honorarais ir galėjo įgyvendinti visas savo svajones.

Merginos jam korėsi ant kaklo, tačiau nė viena nesiryžo rimtiems santykiams.

Moterys iš J.Franco visada laukė konkrečių pasiūlymų ar materialinių gėrybių ir neturėjo nė menkiausio noro gilintis į sudėtingą aktoriaus vidinį pasaulį.

Merginoms neturi laiko

J.Franco romanai buvo trumpalaikiai. Ilgiausiai jis bendravo su aktore Ahna O’Reilly – net penkerius metus.

Anglų žvaigždė Sophia Myles su J.Franco ištvėrė kur kas trumpiau.

J.Franco pasakojo, kad Sophiai buvo sunku susitaikyti su faktu, jog jo nuolat nėra namuose.

Jis filmavosi, laikė egzaminus į Jeilio universitetą, vėliau dvejus metus dėstė ir mokėsi Niujorke.

Jamesas naktimis rašydavo knygas, o paryčiais užsidarydavo savo dirbtuvėje ir piešdavo.

Per pietus jis su fotoaparatu vaikščiodavo po miestą ir gaudydavo įdomius kadrus. O kai užklupdavo depresija ir stigdavo įkvėpimo, imdavo gerti. Argi lengva su tokiu gyventi?

Sėkminga kūrybinė sąjunga

Keisčiausia J.Franco meilės istorija – su rašytoja Mona Simpson. Ji padėjo aktoriui rašyti baigiamąjį darbą Los Andželo universitete.

Sėkminga buvo ne tik seksualinė, bet ir kūrybinė įsimylėjėlių sąjunga.

Aktoriaus baigiamasis darbas buvo įvertintas aukščiausiu balu. Jis lengvai gavo anglų kalbos bakalauro laipsnį ir galimybę nemokamai studijuoti Niujorke.

Kaimynai skundžiasi

Dabar J.Franco pavardę dažnai galima išvysti straipsniuose apie skandalingą aukštuomenės atstovų elgesį.

Interneto portaluose mirgėte mirga pranešimai, kuriuose skelbiama, kad aktorius girtas šlaistėsi po naktinį Niujorką ar vos vilkdamas kojas nerado išėjimo iš metro.

Aktorius nuolat piktina kaimynus – šie skundžiasi, kad jis meta šiukšles tiesiog į kiemą ar palieka jas laiptinėje.

Prie J.Franco būsto durų dažnai galima išvysti maišus, prigrūstus tuščių butelių ar suplyšusių drabužių. Aktorius juos tiesiog pamiršta.

J.Franco niekuomet nepastato savo automobilio tvarkingai – dažniausiai užima dvi ar net tris vietas.

Jis nuolat triukšmauja – pro jo būsto langus kiauras paras skamba muzika. Jo namuose renkasi įtartinos kompanijos, geriančios ir šokančios iki paryčių. Nors pakantesni kaimynai tiki, kad J.Franco savo bute kuria filmus, tai netiesa.

Jautrios širdies baisūnas

„Mane laiko baisūnu, – guodėsi aktorius. – Taip, išgeriu ir įklimpstu į visokias šlykščias istorijas. Tačiau, garbės žodis, nesu visiškai žlugęs tipas. Bent jau todėl, kad savo maisto likučius visuomet atiduodu mūsų kiemo šuniui.

Ir dar. Vis dar svajoju sutikti man skirtą merginą ir susilaukti su ja vaikų.“

Spjovė ir į buitį, ir į meilę

Savo svajonių vaidmenį J.Franco gavo 2001-aisiais – Marko Rydellio režisuotame filme „Jamesas Deanas“. Siekdamas persikūnyti į maištingą aktorių jis taip pasinėrė į darbą, kad apleido ir buitį, ir širdies reikalus.

Už šį vaidmenį Jamesas susižėrė daugybę apdovanojimų, įskaitant Auksinį gaublį. Netrukus jis atsidūrė aukščiausios kategorijos aktorių gretose.

Vėliau ne mažiau sėkmingai jis įkūnijo niekdarį Harį Osborną filme „Žmogus-Voras“ ir jo tęsiniuose.

Juostoje „Milkas“ J.Franco savo vaidyba nenusileido net tokiai žvaigždei kaip Seanas Pennas.

Robertas De Niro jį pasirinko savo sūnaus vaidmeniui trileryje „Paskutinė Lamarko byla“.

Filmai „127 valandos“ ir „Beždžionių planetos sukilimas“, kuriuose J.Franco taip pat vaidino, JAV kino teatrams atnešė didžiulį pelną.

Parengė Ona Kacėnaitė 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.