Kembridžo grafienė Kate Middleton tapo „Simpsonų“ heroje

Kate Middleton jau kurį laiką yra tituluojama kaip viena stilingiausių pasaulio moterų. Ne be reikalo vienas menininkas nusprendė Kembridžo grafienės įtaką madai įamžinti labai originaliu kampu.

Kate Middleton piešiniuose tapo animacinio serialio „Simpsonai“ heroje.<br>AOP nuotr. ir AleXsandro Palombo iliustracija.
Kate Middleton piešiniuose tapo animacinio serialio „Simpsonai“ heroje.<br>AOP nuotr. ir AleXsandro Palombo iliustracija.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-08-27 18:34, atnaujinta 2018-01-13 00:57

Italas AleXsandro Palombo vienoje piešinių serijoje K.Middleton nupiešė ir pavaizdavo kaip vieną animacinio serialo „Simpsonai“ personažų. Šiuolaikinio meno atstovas, „simpsonizavęs“ grafienę, nusprendė nupiešti daugybę jos figūrų, vilkinčių pačius gražiausius K.Middleton kada nors vilkėtus apdarus.

Piešiniuose grafienė vaizduojama stovinti prie Bekingemo rūmų ar jų viduje. Keliose nuotraukose ji „įamžinta“ netgi su Didžiosios Britanijos karaliene Elizabeth II, o jos veidas skirtingose piešiniuose vaizduojamas tarsi kitų serialo herojų: Homerio, Marge ar Barto.

A.Palombo internetinis dienoraštis su naujausiais jo piešiniais yra pavadintas: „Menininko AleXsandro Polombo sukurta išskirtinė ekskursija po Bekingemo rūmus su grafiene Kate Middleton ir karaliene Elizabeth II, vilkinčiomis pačias gražiausias savo sukneles“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.