Aktorius George'as Clooney tuoksis Venecijoje

Garsus žmogaus teisių advokatas Geoffrey Robertsonas, kuris dirbo su Amal dėl J.Tymošenko ir J.Assange'o bylų, sakė, kad visi firmoje ją „gerbė ir ja žavėjosi“.

George'as Clooney su mylimąja Amal Alamuddin.<br>AP nuotr.
George'as Clooney su mylimąja Amal Alamuddin.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2014-09-09 16:30, atnaujinta 2018-02-09 17:01

JAV aktoriaus atstovas patvirtino vestuvių vietą, kai širdžių ėdikas G.Clooney prasitarė apie savo planus garsiajame Italijos mieste vesti žmogaus teisių advokatę britę. Tačiau atstovas nepatvirtino vestuvių datos.

„Su savo puikiąja būsimąja nuotaka susipažinau čia, Italijoje, ją vesiu po poros savaičių Venecijoje, kad ir kaip būtų keista“, – sekmadienį per vienos apdovanojimų ceremonijos Florencijoje sakė aktorius, kurį citavo žurnalas „People“.

Pranešimuose buvo sakoma, kad jis gali tuoktis rugsėjo 26 dieną, bet aktoriaus atstovas Stanas Rosenfieldas sakė: „Jis nepateikė konkrečios datos. Galiu tik patvirtinti, kad jis tuoksis Venecijoje.“

Per sekmadienio renginį pora atrodė labai įsimylėjusi, pranešė įžymybių „biblija“ „People“.

G.Clooney buvo padėjęs ranką sužadėtinei ant peties ir atsargiai pataisydavo jos krintančias sruogas, o ji juokėsi.

„Oskaro“ laureatas G.Clooney, vienas geidžiamiausių Holivudo viengungių, balandžio mėnesį paskelbė, kad susižadėjo su Amal.

Naujienos, kad A.Alamuddin pavergė 53 metų aktoriaus širdį, sukėlė karštligę pasaulio žiniasklaidoje ir įnirtingus spėliojimus dėl to, kada įsimylėjėliai tuoksis.

Kaip pora jiedu pasirodė pernai spalį Londone ir nuo to laiko buvo pastebėti drauge Niujorke ir per keliones į Tanzaniją ir Seišelius.

G.Clooney nuo 1989 iki 1993 metų buvo vedęs JAV aktorę Talią Balsam, bet vėliau nedemonstravo didelio noro vėl susisaistyti santuokos saitais, nors draugavo su visa virtine jaunesnių manekenių ir aktorių.

Kaip ir jo sužadėtinė, jis seniai domisi žmogaus teisių klausimais, tokiais kaip humanitarinė krizė Darfūre.

A.Alamuddin dirbo su tarptautiniu tribunolu, kuris tyrė Libano buvusio premjero Rafiqo Hariri nužudymą, ir padėjo buvusiam Jungtinių Tautų (JT) vadovui Kofi Annanui siekti taikos Sirijoje.

Rugpjūčio mėnesį A.Alamuddin, kuri puikiai kalba arabiškai, prancūziškai ir angliškai, atsisakė paskyrimo į komisiją, kuri tiria Izraelio puolimą Gazos Ruože.

Britų teisės firma, kurioje dirba A.Alamuddin, visapusiškai išgyrė ją, kai buvo paskelbta apie jos sužadėtuves.

Kompanijos vadovas Robinas Jacksonas sakė: „Amal buvo absoliučiai nuostabi nuo to laiko, kai atvyko į kontorą. Ji atneša ryškią šviesą visur, kur dalyvauja, ir aš esu labai patenkintas jos džiugiomis naujienomis.“

Tarp A.Alamuddin klientų buvo Ukrainos ekspremjerė Julija Tymošenko, kurios sulaikymą ji užginčijo Europos žmogaus teisių teisme, ir „WikiLeaks“ įkūrėjas Julianas Assange'as per jo procesinius veiksmus dėl ekstradicijos.

Garsus žmogaus teisių advokatas Geoffrey Robertsonas, kuris dirbo su Amal dėl J.Tymošenko ir J.Assange'o bylų, sakė, kad visi firmoje ją „gerbė ir ja žavėjosi“.

„Amal Alamuddin yra puiki ir aistringa žmogaus teisių gynėja, kuri atliko nepaprastai sunkų darbą, būtiną joms gerinti“, – sakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.