George’as Clooney palieka viengungių gretas

Geidžiamiausias Holivudo jaunikis neteko ilgus metus puoselėto statuso, o tūkstančių moterų viltys negailestingai sudužo į šipulius. Taip, George’as Clooney oficialiai išbraukiamas iš viengungių sąrašų.

Žavusis George’as Clooney neteko geidžiamiausio Holivudo viengungio etiketės.<br>AOP nuotr.
Žavusis George’as Clooney neteko geidžiamiausio Holivudo viengungio etiketės.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2014-09-18 19:38, atnaujinta 2018-01-30 12:17

Gražuolio aktoriaus ir jo išrinktosios britų ir libaniečių kilmės teisininkės Amal Alamuddin tuoktuvės neabejotinai taps vienu ryškiausių metų įvykių. Juk pažaboti užkietėjusį viengungį – užduotis ne iš lengvųjų.

Didžiulė jaunavedžių puota laukia po dviejų savaičių – tikimasi, kad pompastiška šventė vyks rugsėjo 27-ąją.

Iš pradžių buvo manyta, kad jųdviejų tuoktuvių šventinė ceremonija vyks prabangioje, net 25 mln. svarų sterlingų kainavusioje aktoriaus viloje šalia Komo ežero šiaurės Italijoje. Tačiau rugsėjo 7 dieną jis patikino, kad tai įvyks Venecijoje.

G.Clooney apie tai pranešė Toskanoje, kur per labdaros renginį „Celebrity Fight Night“ jam buvo įteiktas humanitarinis apdovanojimas.

Priimdamas apdovanojimą aktorius sakė: „Čia, Italijoje, sutikau savo nuostabią būsimąją nuotaką, su kuria, kas galėtų pamanyti, po kelių savaičių susituoksiu Venecijoje.“

Kai 2013-ųjų rugsėjį aktorius ir teisininkė pirmą kartą susitiko per labdaros renginį, G.Clooney negalėjo nuleisti nuo dailios moters akių. Tik štai gavusi laiškelį su žvaigždės telefono numeriu teisininkė atsisakė jį priimti. Užsispyręs aktorius nenuleido rankų ir jau netrukus Amal sulaukė elektroninio laiško su kvietimu susitikti.

Vargu ar širdžių daužytojas tikėjosi akistatos su tokiu kietu riešutėliu, mat atsakymo jam teko laukti net kelias dienas – moteris aklai nepuolė į žymaus aktoriaus glėbį.

Kaip pora jie pasirodė jau po mėnesio Londone ir nuo to laiko buvo pastebėti drauge Niujorke bei per keliones į Tanzaniją ir Seišelius. Amal puikiai pritapo prie George’o draugų, žaibiškai įsiliejo į jo mylinčią šeimą ir nepaliko jokių abejonių, jog ji – toji vienintelė. O ir G.Clooney atrado savo vietą gausioje A.Alamuddin šeimoje – joje kaipmat pasijuto mylimas ir gerbiamas.

„Juodu kartu atrodo tiesiog puikiai. Amal ir George’as nori, kad žmonės žinotų, jog tai, kas tarp jų vyksta, yra tikra ir jie nori būti kartu amžinai“, – interviu žurnalui „People“ teigė artimas G.Clooney bičiulis.

Dar prieš kelerius metus „amžinai“ tebuvo žodis, kurio užkietėjęs viengungis purtėsi it velnio ir visokeriopai stengdavosi išvengti. Po 1992-aisiais įvykusių skyrybų su pirmąja žmona Talia Balsam (kartu jie praleido trejus metus) G.Clooney neretai pabrėždavo, kad santuoka nėra tai, ko jis ieško, siekia ar planuoja.

Tačiau likimui aktorių suvedus su Libano sostinėje gimusia Amal, George’o požiūris kaipmat pasikeitė.

„Amal yra tinkamiausia moteris George’o gyvenime, ji neabejotinai nurungia visas prieš tai buvusias jo mylimąsias“, – teigė G.Clooney artimas šaltinis.

Nieko nuostabaus, kad šį sykį aktorius nepanoro švaistyti laiko veltui. Piršlybos įvyko balandžio 22-ąją, ir George’o mylimosios ranką papuošė sužadėtuvių žiedas su 7 karatų deimantu už bene 500 tūkst. svarų sterlingų. Kaip ir priklauso karštai įsimylėjusiai damai, Amal nepraleido nė vienos progos pasipuikuoti jųdviejų meilę simbolizuojančiu juvelyriniu dirbiniu ir neslėpė šypsenos dėl netrukus pasikeisiančios pavardės.

„Esu be galo laiminga, Amal yra miela mergina. Ji man išties labai patinka. Tiesą sakant, mes nė kiek nenustebome sužinoję apie sužadėtuves – tegalėjome džiaugtis šia nuostabia žinia. Žinote, jie labai panašūs. Jie – vieno intelektualinio lygmens: protingi, rūpestingi, pasiekę stulbinamas aukštumas. Sutampa net jų humoro jausmas!“ – pasklidus žiniai apie sužadėtuves viename interviu prabilo G.Clooney motina Nina.

Pagyrų būsimajai marčiai negailėjo ir G.Clooney tėvas Nickas: „Mudu su žmona esame be galo sujaudinti. Žodžiais neįmanoma apsakyti, kokią laimę jaučiame žinodami, kad mūsų sūnus galų gale turi savo gyvenimo moterį. Amal iš tiesų labai miela mergina.“

Teigiama, kad jaunavedžiai pageidauja intymios, romantiškos šventės, per kurią jie, stebint vos 60-iai artimiausių bičiulių ir šeimos narių, vienas kitam galėtų ištarti reikšmingus, savo pačių sukurtus jaudinančius santuokos įžadus.

Spėjama, kad svarbiausią savo gyvenimo dieną būsimoji nuotaka vilkės „Alexander McQueen“ suknelę, mat per pastarąsias savaites būsimoji ponia Clooney ne kartą lankėsi šiuose žymiuose mados namuose. Tačiau yra ir kitas variantas – sklinda kalbos, kad moteris gali vilkėti ir brangaus bičiulio Oscaro de la Rentos sukurtą nuotakos suknelę.

Tikima, kad tarp ceremonijos svečių bus ir aktorius Mattas Damonas su žmona Lucia, gražuolė Cindy Crawford su mylimuoju Rande’u Gerberiu, ir neseniai oficialiai aukso žiedus sumainę Bradas Pittas su Angelina Jolie. Tarp stipriosios lyties atstovų vyko tikros varžytuvės – vienas jų pretendavo tapti vyriausiuoju pabroliu.

Tiesa, nėra aišku, ar į ceremoniją atvyks buvusi B.Pitto žmona Jennifer Aniston, mat susidūrimas su A.Jolie abiem damoms būtų itin nemalonus.

Ceremonijoje taip pat planuoja dalyvauti ir mados leidinio „Vogue“ redaktorė Anna Wintour. Tikima, kad pompastiškos vestuvių nuotraukos papuoš spalio mėnesio žurnalo puslapius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar I. Šimonytė gali pasipriešinti G. Nausėdai?