Anglijos rožė K. Knightley dukrai aktorės karjeros nelinkėtų

Didžiosios Britanijos aktorė, geriausiai žinoma dėl vaidmenų filmuose „Karibų piratai“, Keira Knightley savo dukrai nelinkėtų svaiginančios aktorės karjeros ir geriau patartų tapti gydytoja ar advokate, skelbia „The Telegraph“.

Keira Knightley.<br>AP nuotr.
Keira Knightley.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

ELTA ir lrytas.lt inf.

Sep 30, 2014, 2:03 PM, atnaujinta Jan 29, 2018, 3:38 AM

29-erių aktorė, dar romantiškai vadinama Anglijos rože dėl savo grožio,  sulaukė viso pasaulio pripažinimo būdama vos 20-ies. Tačiau savo dukrai tokio gyvenimo nelinkėtų. K.Knightley tvirtino, kad patartų dukrai vengti gyvenimo, kupino „širdį daužančių neigiamų atsakymų“.

„Jei ji norėtų vaidinti, aš neturėčiau kito pasirinkimo - tik tam pritarti. Tačiau jokiu būdu to nerekomenduočiau. Daugeliui žmonių šis darbas tiesiog veria širdį dėl nesuskaičiuojamo kiekio neigiamų atsakymų. Net jeigu tau sekasi, tavęs vis tiek gali nepasirinkti. Taigi patarčiau dukrai būti gydytoja ar advokate, kadangi toks darbas yra naudingas ir pastovus“, - akcentavo Britanijos įžymybė.

Būdama 20-ies aktorė buvo nominuota „Oskarui“ už pagrindinį vaidmenį filme „Puikybė ir prietarai“ („Pride and Prejudice“). Ji taip pat vadino filmuose „Ana Karenina“ („Anna Karenina“), „Atpirkimas“ („Atonement“) ir kt.

Kalbėdama apie savo išvaizdą, aktorė prisipažino dėl to išgyvenusi paauglystėje, tačiau teigė, kad vėliau viskas ėjo tik geryn ir dėl išvaizdos buvo pripažinta mados bei kino industrijos pasaulyje. Dabar Keira tikina mažai kreipianti dėmesio į aplinkinių nuomonę ir nesistengia atrodyti tobulai net ir ant raudonojo kilimo.

„Visada sakau savo stilistui, kad nesistengtų manęs padaryti tobulos. Jei tai - tobula, man neįdomu“, - tikino aktorė.

Ji susituokusi su muzikantu Jamesu Rightonu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.