„Siemens arenoje“ J. C. Van Damme'as pasakojo apie kelią į sėkmę

„Gyvenimas – tai kova, kurioje svarbiausia įsiklausyti į save. Visada sau uždaviau klausimą, ko iš tikrųjų noriu. Aš norėjau kurti kiną. Žmogus turi sekti paskui asmeninę svajonę, o ne kažkieno iš šono primestas taisykles, ir tada pasiseks. Man pasisekė, pasiseks ir jums“, – sakė J.C. Van Damme’as.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 24, 2014, 9:42 AM, atnaujinta Jan 24, 2018, 9:19 PM

„Gyvenimas – tai kova, kurioje svarbiausia įsiklausyti į save. Visada sau uždaviau klausimą, ko iš tikrųjų noriu. Aš norėjau kurti kiną. Žmogus turi sekti paskui asmeninę svajonę, o ne kažkieno iš šono primestas taisykles, ir tada pasiseks. Man pasisekė, pasiseks ir jums“, – sakė J.C. Van Damme’as.

  J.C. Van Damme’as prisipažino, jog visą gyvenimą turėjo labai stengtis. Pradedant vaikyste, kai buvo pats mažiausias ir nelanksčiausias mokinys karate klasėje, tačiau tapo daugkartiniu karate čempionatų nugalėtoju ir netgi Misteriu Belgija. Vėliau, Holivude, kai jis tebuvo niekam nežinomas prancūzakalbis, tačiau tapo kultiniu visame pasaulyje. Baigiant priklausomybėmis, iš kurių išsikapstyt jam padėjo valia ir užsispyrimas.

  „Aš vis dar stengiuosi. Tiek palaikyti fizinę formą, tiek būti geru žmonėms“, – sakė žvaigždė.

  Pokalbio pabaigoje konferencijos moderatorius Rives paprašė Van Damme parodyti kokį pratimą auditorijai. Van Damme‘as atsigulė ant scenos grindų ir tiesiog kvėpavo penkias minutes. Baigęs jis sakė, kad meditacija yra svarbiausias pratimas, kurio išmoko gyvenime, ir jį gali padaryti kiekvienas – tiek senas, tiek jaunas.

Iš Stambulo reisiniu lėktuvu atskridęs aktorius spaudžiant -5 laipsnių šalčiui vilkėjo plonu švarkeliu. „Juk čia ne Rytų, o Šiaurės Europa!” – pasitikrinęs žemėlapį savo telefone J.C.Van Damme‘ui paaiškino jį atlydėjęs asistentas Markas Zhanas Gengas.

„Lietuvoje tikiuosi daug gerų dalykų. Didelės šypsenos savo ir kitų veiduose,“ – šįryt sakė J.C.Van Damme‘as, primindamas savo vizito tikslą – padėti rinkti lėšas operacijoms vaikams, gimusiems su veido nesuaugimais.

Holivudo aktorius, save mėgstantis pristatyti sportininku, Lietuvoje viešės kelias dienas. Bendraudamas su vizito organizatoriais, J.C.Van Damme‘as sakė norintis išvengti perdėto dėmesio, o sutikti vietinius žmones, kaip paprastas žmogus pasėdėti kavinėje, pasivaikščioti mieste.

Jis taip pat pageidavo, kad per viešnagę jį lydėtų žmogus, besidomintis kovos menais, o viešbučio kambaryje ar vakarėliuose ant jo stalo nebūtų alkoholinių gėrimų.

Per kelias dienas Vilniuje, be apsilankymo „Forum One“, J.C.Van Damme'as praves karatė treniruotę vaikams, susitiks su režisieriumi Emiliu Vėlyviu.

Į Lietuvą J.C.Van Damme‘as atvyko paremti šių metų „Forum One“ ir tarptautinės labdaros organizacijos „Operation Smile“ iniciatyvą surikti lėšas 1000 operacijų vaikams su įgimtais veido nesuaugimais skurdžiai gyvenančiose šalyse. Kvietimu padėti įgyvendinti lietuvių mestą iššūkį Holivudo žvaigždė praėjusią savaitę pasidalijo savo paskyroje „Facebook“, kurią seka beveik 15 milijonų žmonių visame pasaulyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.