Tėvu tapęs A. Kutcheris ir vėl įsivėlė į neištikimybės skandalą

Neseniai pirmagimio susilaukusių Holivudo aktorių Ashtono Kutcherio (36 m.) ir jo mylimosios Milos Kunis (31 m.) džiaugsmą temdo tamsūs debesys. Tėvyste besidžiaugiantis Ashtonas ir vėl įsivėlė į neištikimybės skandalą.

Iš kairės: Mila Kunis, Ashtonas Kutcheris ir Linn Massinger.
Iš kairės: Mila Kunis, Ashtonas Kutcheris ir Linn Massinger.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Oct 30, 2014, 5:18 PM, atnaujinta Jan 24, 2018, 1:55 AM

Dienos šviesą pasiekė viešas 21-erių gražuolės Linn Massinger pasakojimas apie audringą naktį su A.Kutcheris, kuris tuo metu jau susitikinėjo su M.Kunis. Švedų kilmės šviesiaplaukė tikina, kad jiedu susipažino viename Los Andželo barų aktoriaus iniciatyva ir tą pačią naktį praleido kartu jo prabangiuose namuose.

Tiesa, tai nutiko dar 2012 metų birželio mėnesį, tačiau jau tuomet spaudoje mirgėjo antraštės, kad A.Kutcheris susitikinėja su M.Kunis. Savo santykius jie viešai įtvirtino liepą, nors neoficialiai susitikinėjo dar nuo balandžio mėnesio.

Primename, kad A.Kutcheris neištikimybe buvo apkaltintas ir 2011 metais, kai dar buvo susituokęs su aktore Demi Moore. Teigiama, kad per 6-ąsias vestuvių metines aktorius išdavė savo žmoną su šviesiaplauke gražuole Sara Leal. D.Moore tuomet buvo už tūkstančių kilometrų nuo mylimojo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.