Skandalingoji Lindsay Lohan vilioja Tomą Cruise'ą?

Neseniai užsienio žiniasklaidą sudrebino žinia apie naują Holivudo žvaigždžių porą. Spaudoje rašyta, kad 52-iejų „Neįmanomos misijos“ žvaigždė Tomas Cruise'as susitikinėja su skandalingai pagarsėjusia, į alkoholio ir narkotikų liūną ne kartą klimpusia aktore Lindsay Lohan (28 m.). Kalbos pasklido po to, kai garsenybės susitiko viename Londono restorane ir, pasak liudininkų, flirtavo visą naktį bei apsikeitė numeriais.

Skandalingoji Lindsay Lohan suviliojo Tomą Cruise'ą?<br>AOP nuotr.
Skandalingoji Lindsay Lohan suviliojo Tomą Cruise'ą?<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Nov 3, 2014, 9:01 AM, atnaujinta Jan 23, 2018, 3:10 PM

„Lindsay visuomet troško to stabilumo ir saugos jausmo, kurį suteikia draugystė su vyresniu vyru, be to, jos nuomone, Tomas – seksualiausias vyras žemėje. Nenuostabu, kad ji negalėjo patikėti savo sėkme netikėtai sutikusi savo svajonių vyrą Londone“, – portalui „Hollywoodlife“ teigė šaltinis.

Vis dėlto, pikantiškos kalbos apie dviejų visiškai nesuderinamų žmonių santykius, sukėlė įsiūtį ne tik T.Cruse'o gerbėjams, kurie negalėjo patikėti, jog aktoriaus skonis – toks prastas, bet ir pačiai Lindsay. Aktorės atstovas spaudai patikino, kad gandai yra melagingi.

Poros santykius taip pat kategoriškai neigė ir T.Cruise'ui artimas šaltinis: „Tai absurdiškiausias melas, kokį tik esu kada nors girdėjęs. Tomas nesusitikinėja su Lindsay ir tikrai to nedarys. Ji turėtų džiaugtis, jei kada nors gautų bent menkiausią progą vaidinti viename filme kartu su T.Cruise'u. Artimiausias ryšys, koks tik galėtų tarp jų būti – tai buvimas tame pačiame kambaryje, nieko daugiau.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.