Holivudo gražuolė Keira Knightley laukiasi pirmagimio

Kurį laiką žiniasklaidoje sklidusios kalbos, kad britų aktorė Keira Knightley (29 m.) ir jos vyras Jamesas Rightonas laukiasi pirmagimio pasitvirtino. Pastaruoju metu alkoholio vengianti ir laisvus drabužius vilkinti žvaigždė jau trečią mėnesį nėščia. Tai patvirtino keli aktorei artimi bičiuliai, taipogi laukiama ir oficialaus aktorės pareiškimo.

Aktorė Keira Knightley laukiasi pirmagimio.<br>AP nuotr.
Aktorė Keira Knightley laukiasi pirmagimio.<br>AP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Dec 11, 2014, 6:29 PM, atnaujinta Jan 19, 2018, 9:37 AM

Dar neseniai per interviu su dienraščiu „The Telegraph“ garsenybė prisipažino, kad savo dukrai nelinkėtų svaiginančios aktorės karjeros ir geriau patartų tapti gydytoja ar advokate.

„Jei ji norėtų vaidinti, aš neturėčiau kito pasirinkimo – tik tam pritarti. Tačiau jokiu būdu to nerekomenduočiau. Daugeliui žmonių šis darbas tiesiog veria širdį dėl nesuskaičiuojamo kiekio neigiamų atsakymų. Net jeigu tau sekasi, tavęs vis tiek gali nepasirinkti. Taigi patarčiau dukrai būti gydytoja ar advokate, kadangi toks darbas yra naudingas ir pastovus“, – akcentavo Britanijos įžymybė.

Aktorė ir jos mylimasis aukso žiedus sumainė Pietų Prancūzijoje 2013-ųjų gegužės mėnesį. „Karibų jūros piratų“ gražuolė už „The Klaxons“ žvaigždės ištekėjo per kuklią ceremoniją Masano rotušėje, draugų ir giminaičių akivaizdoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.