Cameron Diaz ir Benji Maddenas susituokė garsenybių apsuptyje

ŽVAKIŲ APŠVIESTA PALAPINĖ 

Cameron Diaz ir jos mylimasis, rokeris Benji Maddenas, pirmadienį vakare susituokė savo namuose Los Andžele.<br>AOP nuotr.
Cameron Diaz ir jos mylimasis, rokeris Benji Maddenas, pirmadienį vakare susituokė savo namuose Los Andžele.<br>AOP nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Jan 6, 2015, 8:28 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 10:34 PM

Pora „susituokė šį vakarą per jaukią ceremoniją savo namuose Los Andžele“, žurnalui „People“ patvirtino atstovas.

„Negalėtume būti laimingesni drauge pradėdami savo naują kelionę, apsupti savo artimiausių giminaičių ir draugų“, – nurodė pora.

Pamergėmis C.Diaz pasikvietė kolegę iš „Čarlio angelų“ (Charlie's Angels) Drew Barrymore, seserį Chimene, asistentę Jesse Lutz ir naująją svainę Nicole Richie, kuri yra ištekėjusi už B.Maddeno brolio dvynio Joelo.

Joelo ir N.Richie sūnus Sparrow nešė žiedus, o Reese Witherspoon, Gwyneth Paltrow, DJ Samantha Ronson ir choreografė Robin Antin buvo tarp šimto į vestuves pakviestų svečių.

Naujienos apie C.Diaz ir B.Maddeno vestuvių planus pasklido anksti pirmadienį, šaltiniams nutekinus detales apie itin slaptą ir jaukią poros repeticijos vakarienę sekmadienį. D.Barrymore savaitgalį net surengė dovanų nuotakai – artimai draugei – vakarėlį savo namuose, pranešė „Entertainment Tonight“.

Jaunavedžius, kurie pradėjo susitikinėti vasaros pradžioje, supažindino N.Richie, o naujienos apie sužadėtuves ėmė sklisti gruodžio pradžioje.

„Aš romantikė. Man patinka romantika. Nebijau įsipareigojimų. Įsipareigoju viskam, ką darau, ir esu beviltiškai lojali. Bet nekenčiu prognozuoti ateities, tikrai, nes juk (niekada) nežinai. Negaliu net sugalvoti, ką darysiu šį savaitgalį“, – 2010 metais kalbėdama apie santuoką sakė C.Diaz.

Tai pirma santuoka ir C.Diaz, ir B.Maddenui. Anksčiau rokeris buvo susižadėjęs su australų aktore Sophie Monk, bet po metų, 2008-aisiais, sužadėtuves nutraukė. 

ŽVAKIŲ APŠVIESTA PALAPINĖ 

C.Diaz valdose ceremonijai ir priėmimui buvo pastatyta didžiulė palapinė, kuri buvo išpuošta daugiausia baltomis gėlėmis ir daugybe žvakių. 

„Yra daug saugumo (priemonių), jie bando išlaikyti vestuves paslaptyje ir pasakė kaimynams, kad D.Cameron šįvakar rengia šventę prieš „Auksinius gaublius, – „People“ sakė kitas šaltinis. – Tai prasidės šįvakar sutemus. Jie viską rengia prašmatniame galiniame kieme“. 

Jungtuvės įvyko name, o priėmimas – tik žvakių apšviestoje palapinėje. 

„Tai buvo didelės vestuvės, bet jie vis tiek sugebėjo padaryti jas labai asmeniškas. Dalyvavo tik jų šeimos ir labai ypatingi draugai. Viskas atrodė labai žemiška ir miela. Svečiai atvyko šypsodamiesi ir atrodė beveik apsvaigę. Visi džiūgavo dalyvaudami vestuvėse“, – sakė šaltinis. 

Kitas neišvengiamas klausimas, su kuriuo susidurs pora, yra vaikai ir bent jau C.Diaz dar nežino, ar jų turės. 

2014 metų balandį aktorė „The Telegraph“ sakė, kad jos gyvenime jau ir taip yra daugybė draugų vaikų, tad ji dėl to nesirūpinanti. 

„Niekada nesakau „niekada“ niekam gyvenime. Jei norėsiu vaikų, bet kuriuo gyvenimo etapu, aš jų turėsiu“, – sakė ji. 

„Tačiau esu tikra, kad jeigu kuriuo nors etapu norėsiu vaiko, tas vaikas ras savo kelią į mano gyvenimą – ar per įvaikinimą, ar per ... santykius su kuo nors, kas turi vaiką“, – kalbėjo aktorė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.