Paviešintos Milos Kunis ir Ashtono Kutcherio dukros nuotraukos

Akylai aktorių Milos Kunis ir Ashtono Kutcherio saugoma nuo žiniasklaidos dėmesio dukrelė, šįkart viešai parodyta visam pasauliui. Aktoriai Kalėdų proga keliems draugams išsiuntinėjo atvirukus, kurioje nusiforografavusi jauna šeima, tačiau nuotraukos nutekėjo socialiniame tinklapyje „Twitter“.

Ashtonas Kutcheris, Mila Kunis ir jų dukrelė Wyatt Isabelle.<br>„Twitter"nuotr.
Ashtonas Kutcheris, Mila Kunis ir jų dukrelė Wyatt Isabelle.<br>„Twitter"nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 9, 2015, 10:14 AM, atnaujinta Jan 16, 2018, 2:32 PM

Vienoje nuotraukoje šeima persirengusi paršelių kostiumais, linksmai pozuoja fotoaparato objektyvui, o kitoje - laimingai šypsosi.

Prieš porą mėnesių Holivudo pora apgavo savo gerbėjus, teigdami, kad tuoj parodys savo dukrą, tačiau išgirdo tik jos vardą. Linksmoji pora tuomet iškrėtė ir kitą pokštą - gerbėjams parodė aštuonias skirtingas kūdikių ir gyvūnų nuotraukas ir paragino atspėti, kurioje iš šių fotografijų yra užfiksuota mažoji Wyatt Isabelle.

„Galite nustoti sukti ratus sraigtasparniu virš mūsų namų. Juk viduje miega vaikas! Ji labai miela“, - tuomet rašė A.Kutcheris savo „Facebook“ profilyje, prašydamas truputėlio ramybės.

Ashtonas ir Mila pradėjo susitikinėti 2012 m., o vasario mėnesį susižadėjo. Dukrelė Wyatt Isabelle jiems gimė prieš tris mėnesius. Aktoriams mažylė yra pirmagimė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.