Paris Hilton rėžia sparną aplink aktorių Henry Cavillą

Paris Hilton susitikinėja su filmo „Supermenas“ žvaigžde Henry Cavillu, praneša britų žiniasklaida. 33 metų prabangių viešbučių tinklo paveldėtoja P.Hilton su dvejais metais jaunesniu britų aktoriumi buvo pastebėta penktadienį prieš „Auksinių gaublių“ teikimo ceremoniją vykusiame vakarėlyje Los Andžele.

Paris Hilton susitikinėja su filmo „Supermenas“ (Superman) žvaigžde Henry Cavillu, praneša britų žiniasklaida.<br>Instagram nuotr.
Paris Hilton susitikinėja su filmo „Supermenas“ (Superman) žvaigžde Henry Cavillu, praneša britų žiniasklaida.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

2015-01-13 15:46, atnaujinta 2018-01-16 05:12

Vėliau, po vakarėlio buvo nufotografuota, kaip pora kartu išvyksta iš renginio vietos viešbutyje „Chateau Marmont“ taksi.

„Henry ir Paris penktadienį puikiai kartu praleido laiką ir kartu išvyko iš „Chateau Marmont“, kikendami kaip mokinukai. Bet kas galėjo pastebėti, kad jie vienas kitą traukia. Paris kaip pamišusi jam klapsėjo blakstienomis, o Henry mėgavosi dėmesiu“, – sakė šaltinis britų dienraščiui „Daily Mirror“.

H.Cavillas liko uždaras, paklaustas apie jo santykius su Paris. „Nenoriu apie tai kalbėti“, – atsakė jis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.