A. Kutcheris ruošiasi akistatai su buvusios merginos žudiku

Skaudūs praeities šešėliai neapleidžia Holivudo gražuolio Ashtono Kutcherio net ir praėjus 14-ai metų nuo tragiško jo gyvenimo posūkio. Aktorius ruošiasi liudyti teisme prieš brutaliai jo tuometę merginą nužudžiusį serijinį žudiką Michaelį Thomasą Gargiulo. A.Kutcherio draugė Ashley Ellerin buvo nužudyta savo namuose 2001 metų vasario 21 dieną.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jan 28, 2015, 6:16 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 7:10 PM

Ashley buvo ilgaplaukė blondinė, galėjusi pasigirti išties pavydėtinomis kūno linijomis. Nenuostabu, kad jos partnerių sąraše puikavosi tokios įžymybės kaip Vinas Dieselis, Jeremis Sisto ir štai – A.Kutcheris. A.Ellerin tuomet tebuvo studentė, atsikandusi modelio duonos ir tuo pačiu dirbusi striptizo šokėja viename Las Vegaso klubų.

Lemtingą dieną A.Kutcheris planavo merginą nusivežti į draugų vakarėlį. Buvo beveik 11 valanda vakaro ir Ashtonas niekaip negalėjo sulaukti žinių iš Ashley, tad nusprendė nuvykti pas ją į namus. Namuose šviesos buvo įjungtos, o pro langą buvo matyti vis dar vakaro serialus rodantis televizorius – aktoriui nekilo jokios abejonės, kad jo draugė yra namuose.

Pabeldus keletą sykių ir nesulaukus jokio atsako, Ashtonas pažvelgė pro langą ir išvydo raudonas dėmes, vedančias į merginos miegamąjį. 23-ejų aktorius pamanė, kad Ashley praliejo šiek tiek raudono vyno prieš eidama miegoti. Pasipiktinęs tokiu merginos elgesiu, į pas draugus A.Kutcheris nuvyko vienas.

Jei tik jis būtų žinojęs, kad raudono vyno dėmės iš tikrųjų buvo mažytė dalis ištiškusio kraujo – visai šalia 47 kartus peiliu subadyta gulėjo ir krauju paplūdusi Ashley. Savo auką žudikas užklupo besimaudančią duše. Nužudytą merginą paryčiais rado kartu su ja gyvenusi mergina – kraujo klane žudiko provokuojančia poza paguldyta Ashley vilkėjo tik chalatą, o šalia gulinčios garbanojimo žnyplės visus namus buvo užtvindžiusios svilėsių smarve.

Už siaubingą žmogžudystę atsakingas asmuo buvo rastas tik po 7 metų, kuomet A.Kutcheris filmavosi komedijoje „Pametę galvas Las Vegase“. Teigiama, kad Ashley nebuvo vienintelė šaltakraujo žudiko auka, jis yra siejamas su dar 9 žmogžudystėmis, įtarimai dėl 3 iš jų yra patvirtinti. 

M.Gargiulo buvo rastas po to, kai vieną naktį nusprendę įsibrauti į kaimynystėje esančius namus ir peiliu subadyti bejėgę moterį. Laimė, aukai pavyko pasprukti, o M.Gargiulo jau netrukus buvo sulaikytas. Atlikus DNR tyrimą paaiškėjo, kad tai tas pats žmogus, prieš 7 metus mirtinai sužalojęs A.Kutcherio draugę.

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų - mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.