Avarijoje žuvusio P.Walkerio dukra paviešino šeimos nuotraukas

Meadow Walker itin skausmingai išgyvena dėl prieš daugiau nei metus mirusio tėvo Paulo Walkerio.<br>Instagram nuotr.
Meadow Walker itin skausmingai išgyvena dėl prieš daugiau nei metus mirusio tėvo Paulo Walkerio.<br>Instagram nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Feb 5, 2015, 3:11 PM, atnaujinta Jan 14, 2018, 1:07 AM

Šią savaitę paviešintas laukiamiausio metų filmo „Greiti ir įsiutę 7“ anonsas pažadino prisiminimus. Aktorius Vinas Dieselis prisipažino itin susijaudinęs, vos tik išvydo juostos, kurios filmavimo darbams įpusėjus tragiškai žuvo jo kolega ir bičiulis Paulas Walkeris, anonsą.

Štai P.Walkerio dukra Meadow visai netrukus pasidalijo savo vaikystės nuotrauka, kurioje ji užfiksuota rodanti liežuvį tėčiui.

Apskritai, 16-metei Meadow sunku susitaikyti su tėvo mirtimi. Ji periodiškai dalijasi vaikystės nuotraukomis su P.Walkeriu, prirašydama vienintelį sakinį: „Myliu tave“.

Primename, kad garsiojo veiksmo filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė P.Walkeris automobilio avarijoje žuvo 2013 metų lapkritį. 40-metis aktorius buvo keleivis draugo mašinoje, kai ši sudužo į šiaurę nuo Los Andželo. Juodu, kaip teigiama, dalyvavo labdaros renginyje ir jo metu išvyko pasivažinėti.

40 metų P.Walkeris labiausiai išgarsėjo slapto agento Brajeno O'Konoro vaidmeniu populiariuose filmuose „Greiti ir įsiutę“. Tragiška nelaimė įvyko, kai jis buvo dar tik įpusėjęs filmuotis septintoje juostos dalyje. Po P.Walkerio mirties filmuojant „Greitus ir įsiutusius 7“ veiksmo scenose žvaigždę pakeitė jo broliai Calebas ir Cody.

„Chicago Tribune“ parengtame skaitmeninės auditorijos reitinge, parengtame tiriant koks turinys sulaukia didžiausio atgarsio „Facebook“, „Google+“, „Instagram“, „Tumblr“, „Twitter“, „YouTube“ ir „Wikipedia“ vartotojų paskyrose, pirmą vietą užėmė būsima filmo „Greiti ir įsiutę“ dalis.

Amerikietiškojo leidinio atstovai pažymi, kad tai greičiausiai lėmė nuolatinis kino juostos pavadinimo figūravimas socialiniame tinkle „Facebook“. Pavyzdžiui, oficiali filmo paskyra čia turi beveik 55 mln. pasekėjų.

Septintojoje dalyje, kurią režisuoja Jamesas Wanas ir kuriai scenacijų parašė Chrisas Morganas pasirodys net tik tokie šios sagos veteranai kaip Vinas Dieselis, velionis Paulas Walkeris, Dwayne'as Jonhsonas, Ludacris, Tyrese'as Gibsonas, Lucas Blackas, Michelle Rodriguez ir Jordana Brewster, bet ir naujokai – Jasonas Stathamas, Tony Jaa, Kurtas Russellas, Nathalie Emmanuel, Djimonas Hounsou, Johnas Brothertonas ir Iggy Azaela.

Kino teatruose filmas pasirodys 2015 m. balandžio 3 d.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.