„50 pilkų atspalvių“ žvaigždė kompleksuoja dėl savo kūno

Aktorius Jamie Dornanas (32 m. ) pripažintas seksualiausiu vyru – jis nusifilmavo erotiškiausiame filme „50 pilkų atspalvių“, kurio laukia visos moterys skaičiusios analoginį romaną. Žvaigždę kino teatre greitai pamatysime, kaip seksualų, gundantį ir tobuliausią vyrą žemėje, tačiau pats Jamie realiame gyvenime tokiu tikrai nesijaučia.

Jamie Dornanas visą gyvenimą jaučia didžiulį kūno kompleksą.<br>stopkadras.
Jamie Dornanas visą gyvenimą jaučia didžiulį kūno kompleksą.<br>stopkadras.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-02-11 11:52, atnaujinta 2018-01-13 12:43

J.Dornanas prisipažino, kad niekada nepasitikėjo savimi ir savo išvaizda. Anot aktoriaus, jis vis dar veidrodyje save mato kaip „liesą vaiką“.

„Kai buvau vaikas, aš turėjau daug kompleksų. Visada jaučiausi liesas ir mažo ūgio. Dabar man 32 m. ir vis dar turiu tuos pačius kompleksus, kokius turėjau ir vaikystėje“, – pasakojo J.Dornanas.

„50 pilkų atspalvių“ filmo žvaigždė tikino, kad jis nuolat susilaukia komplimentų, tačiau tai jam nepadeda.

„Mane fotografai nuolat giria: „jūsų kūnas puikus, užsitepkite daugiau aliejaus! Juk jūs neturite dėl ko kompleksuoti“. Aš manau, kad pasaulyje yra daug žmonių, kurie turi kažkokių kompleksų, kurių negali niekaip atsikratyti. Tai veikia psichologiškai.

„50 pilkų atspalvių“ filmui pasiruošti turėjau tik keturias savaites. Norėjosi daugiau... Tačiau visgi kad ir kiek turėčiau laiko pasiruošti tokiam filmui – niekada nesijausiu patenkintas savo kūnu“, – sakė aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.