R. Schumacherio žmona Cora po skyrybų proceso džiaugiasi pergale

Po daug mėnesių trukusio ginčo pagaliau išsiskyrė sutuoktiniai Ralfas ir Cora Schumacheriai. Kaip teigiama, skyrybos pasibaigė buvusio „Formulės 1“ lenktynininko žmonos naudai.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 5, 2015, 6:28 AM, atnaujinta Jan 11, 2018, 2:23 PM

Išėjusiųjų iš Bergheimo (Šiaurės Reino-Vestfalijos žemė, Vokietija) pirmosios instancijos teismo rūmų veidai bylojo apie skyrybų bylos baigtį. Cora Schumacher (38 m.) ir Ralfas Schumacheris (39 m.) neišvaizdų raudonų plytų statinį paliko po ilgiau nei keturių valandų.

Į žurnalisto klausimą, kaip viskas vyko, R.Schumacheris atsakė trumpai: „Esu išsiskyręs.“

Bet laimingas buvęs „Formulės 1“ lenktynininkas tikrai neatrodė. Jo advokato Marco Schucko veidas neišdavė jo nuotaikos.

O štai buvusi R.Schumacherio sutuoktinė Cora atrodė rami ir atsipalaidavusi. Juodu paltu, aptemptomis juodomis odinėmis kelnėmis ir ilgaauliais pasipuošusi moteris atrodė seksuali ir elegantiška.

Buvęs fotomodelis C.Schumacher neatsakė į žurnalistų klausimus, tik šypsojosi daugybei fotografų, susirinkusių priešais teismo rūmus. Jos advokatas Berndas Hackeris taip pat neatrodė įsitempęs.

„Coros advokatas atliko puikų darbą. Po trylikos metų subyrėjusios santuokos skyrybos jai buvo palankios. Tad nieko nuostabaus, jog iš teismo rūmų ji išėjo šypsodamasi“, – teigė vienas artimiausių R.Schumacherio aplinkos žmonių.

Skyrybų procesas vyko už uždarų durų. Priešais salę esančiame laukiamajame sėdėjo tik C.Schumacher tėvai pensininkai Gerdas ir Ingrida Brinkmannai, atvykę morališkai palaikyti savo vyriausios dukters.

Daugiau nei keturias valandas trukęs skyrybų bylos procesas buvo ne kartą nutrauktas: C.Schumacher ir jos advokatas vis išeidavo pasitarti.

„C.Shumacher pageidavo 6 milijonų eurų. Tiesa, ji gavo truputėlį mažiau. Tokią sumą, kokia nurodyta vedybų sutartyje. Ralfas negalėjo nieko padaryti. Priteista suma ji gali būti daugiau nei patenkinta ir gyventi be jokių rūpesčių“, – sakė vienas artimų buvusios poros draugų.

Netoli Zalcburgo (Austrija) esantis namas, į kurį prieš kelis mėnesius atsikėlė C.Schumacher, lieka jos buvusiam vyrui R.Schumacheriui, bet čia ji gali likti gyventi.

Beveik dvi su puse valandos truko derybos dėl bendro Schumacherių sūnaus – 13-mečio Davido globos. Tiesa, buvusio „Formulės 1“ lenktynininko advokatas patikino, kad dėl to ginčių nekilo.

Vis dėlto R.Schumacherio draugas prasitarė, kad tėvas norėjęs, jog rūpybos teisės būtų pripažintos jam vienam, tačiau tam prieštaravo C.Schumacher. Sūnaus globos teisės atiteko abiem tėvams. Davidas ir toliau gyvens su tėvu, bet nuolat leis laiką ir su savo motina.

Artimiausiu metu C.Schumacher įsikurs Kelne, nes dalyvaus Vokietijos televizijos transliuotojo RTL šou „Let's Dance“. Ji jau pradėjo treniruotes.

Kol kas žinoma tik tiek, kad C.Schumacher gavo partnerį, kurio pageidavo, – 27 metų profesionalų šokėją Erichą Klanną.

„Cora džiaugiasi, kad dalyvaus šiame projekte ir kad skyrybos pagaliau baigėsi. Artimiausiu metu ji nori apsispręsti, kaip ir kur gyvens. Didelė tikimybė, kad Cora persikels į Reino kraštą, netoli sūnaus“, – sakė jos bičiuliai.

Parengė Ona Kacėnaitė

Daugiau Lietuvos ir užsienio garsenybių gyvenimo naujienų  mūsų „Facebook“ paskyroje!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.