Sharon Stone pražydo 13 metų jaunesnio vyro glėbyje

Puikiai besiklostanti modelio karjera, nauji vaidmenys ir nauja meilė. Atrodo, kad kovo 10 dieną 57-ąjį gimtadienį švęsiančiai aktorei Sharon Stone likimas vėl ėmė šypsotis, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

2015-03-07 18:58, atnaujinta 2018-01-11 07:32

Didžiuosius ekranus pasiekus filmui „Esminis instinktas“ (1992 m.) Sh.Stone pelnė vienos seksualiausių Holivudo moterų vardą, bet ilgainiui susidomėjimas ja ėmė blėsti. Pastaruoju metu žiniasklaida vėl prabilo apie šią kino gražuolę.

Ką Sh.Stone mano apie pastaruoju metu daug triukšmo sukėlusią romantinę dramą „50 pilkų atspalvių“?

Vertindama žaidimus su antrankiais ir sadizmu persmelktas sekso scenas Holivudo žvaigždė galėtų tik kreivai šyptelėti. Žiūrovams iš atminties niekada neišdils „Esminio instinkto“ epizodas, kai šios aktorės herojė virtuoziškai iškėlė ledo kirtiklį virš svarbiausios Michaelo Douglaso (70 m.) kūno vietos.

O gracingai užmetusi koją ant kojos leido suprasti, kad nemūvi kelnaičių.

Sh.Stone yra pajutusi ne tik sėkmės, bet ir pralaimėjimų skonį. Daug subyrėjusių meilės romanų, dvi nepavykusios santuokos, prieš 13 metų patirtas insultas, po kurio aktorė mažais žingsneliais grįžo į normalų gyvenimą.

Po „Esminio instinkto“ sėkmės Sharon kino karjera buvo paženklinta ne tik „Oskaro“ nominacija už vaidmenį filme „Kazino“, bet ir Auksinėmis avietėmis už darbus juostose „Specialistas“ ir „Esminis instinktas II“.

Daug metų Sh.Stone buvo laikoma netalentinga aktore. Kritikai šaipėsi, kad šlovę ji pelnė tik dėl tų įspūdingai sukryžiuotų ilgų dailių kojų.

Aktorė nesuko galvos dėl tokių vertinimų, o i kino kritikų rašinius ir kalbas atsakydavo žaviu šypsniu.

Žmonės nenori žiūrėti filmų, kuriuose ji vaidina? Sh.Stone tai neišmušė iš vėžių – aktorė pasinėrė į socialinius projektus.

Ji rėmė sergančius AIDS, kovojo už Tibeto laisvę, aktyviai mokė, kaip išvengti insulto.

Budizmą pasirinkusi Holivudo žvaigždė, kurios intelekto koeficientas 154 (labai aukštas), buvo pasinėrusi į daugybę sričių.

Profesiniai reikalai pastaruoju metu taip pat pakrypo į gera. Šįmet ji grįžo į mažąjį ekraną – nusifilmavo komedijoje ir televizijos TNT seriale „Agentas X“.

Be to, „Esminio instinkto“ žvaigždė vėl tapo prekių ženklo „Airfield“ modeliu.

Asmeninę laimę Sh.Stone buvo radusi su keliais vyrais.

„Tačiau tikroji mano gyvenimo meilė – vaikai“, – sakė aktorė, auginanti tris įvaikius: 14-os Roaną, 9-erių Lairdą ir 8-metį Quinną.

Ar šalia Sh.Stone ilgai bus trylika metų jaunesnis naujas mylimasis aktorius Davidas DeLuise’as („Robinas Hudas. Vyrai su triko“, „Avienos tylėjimas“ ir kt.)? Tai parodys tik laikas.

Parengė Ona Kacėnaitė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.