„50 pilkų atspalvių“ aktorius J. Dornanas prabilo apie aistrą

Nuo tada, kai gausiai išreklamuotas filmas „50 pilkų atspalvių“ pasirodė kito ekranuose, netyla kalbos, kad pagrindiniai jo aktoriai – Jamie Dornanas ir Dakota Johnson vaidina visiškai neįtikinamai ir kad net paprastam žiūrovui akivaizdu: meilužių nesieja jokia chemija, ekrane jie visai netraukia vienas kito.

J.Dornanas ir D.Johnson filmo „50 pilkų atspalvių“ kritikams pasirodė šalti ir netrokštantys vienas kito.<br>„Scanpix“ nuotr.
J.Dornanas ir D.Johnson filmo „50 pilkų atspalvių“ kritikams pasirodė šalti ir netrokštantys vienas kito.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-15 16:23, atnaujinta 2018-01-09 22:34

Pagal E.L.James knygą susukta juosta sulaukė nemažai kritikos, o vienas pagrindinių kritikuojamų dalykų buvo jai atrinkti pagrindiniai aktoriai. Mat daugeliui kritikų pasirodė, kad Jamie ir Dakotai nepavyko atskleisti aistros, įtikinamai suvaidinti cheminę reakciją, kurią jaučia įsimylėjęs žmogus.

Neseniai viename pokalbių šou dalyvavę pagrindiniai šios juostos aktoriai, kurie yra naujokai viešame gyvenime, atrodė sutrikę ir nekalbūs. O iš dviejų žmonių, kuriuos sieja „Raudonasis skausmo kambarys“, žiūrovai ir gerbėjai  tikisi tikrai ne tylos ir sutrikimo.

Tačiau dabar, praėjusi mėnesiui nuo filmo premjeros, važinėdamas po filmo pristatymo turą Jamie įsidrąsino. Aktorius atsakė visiems, kurie jį kritikavo dėl to, kad neva nejaučia jokio potraukio savo gražuolei partnerei.

„Jie nebūtų filmavę šios juostos su mumis, jei būtume netikę šiems vaidmenims, jei būtų matę kokią nors „chemijos“ nebuvimo bėdą. Kad ir ką reiškia ta „chemija“. Kad gaučiau šį vaidmenį turėjau nertis iš kailio, o jei nebūčiau jam tikęs, nevaidinčiau šiame filme“,– sakė airių aktorius, kuris anksčiau buvo modelis.

J.Dornanas kritikams pabrėžė, kad per mėnesį juosta jau surinko 529 mln. JAV dolerių už parduotus bilietus visada pasaulyje – tai jam atrodo pakankamas įrodymas, kad jis suvaidino gerai.

Dėl tokio pasisekimo abu aktoriai – Jamie ir Dakota gali tikėtis kur kas apvalesnių sumų filmuojant antrąją ir kitas juostos dalis. Tikima, kad jų honorarai kitose juostos dalyse ženkliai padidės.

Už pirmąją „50 pilkų atspalvių“ dalį abu aktoriai gavo po 250 tūkst. JAV dolerių.

J.Dornanas taip pat paneigė gandus, kad jo žmona Amelia Warner nenori, kad jis vaidintų kitose šio filmo dalyse.

„Tai visiška nesąmonė! Žinoma, ji perskaitė scenarijų iš anksto, o man filmuojantis šioje juostoje buvo viena iš didžiausių mano palaikytojų“, – sakė aktorius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.