„Greiti ir įsiutę“ žvaigždė dukrai davė žuvusio draugo vardą

Pauline – taip savo dukrą, trečią vaiką, pavadino filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė Vinas Dieselis. Jis su žmona meksikiečių modeliu Paloma Jimenez net nesvarstė kito varianto – vardą naujagimei suteikė žuvusio kolegos Paulo Walkerio garbei. Paulas buvo ir labai geras Vino draugas.

Vinas Dieselis naujagimei dukrai suteikė draugo vardą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Vinas Dieselis naujagimei dukrai suteikė draugo vardą.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Mar 24, 2015, 1:51 PM, atnaujinta Jan 8, 2018, 9:46 AM

„Nė sekundės neabejojau dėl vardo. Kai perkirpau gimusiai dukrai virkštelę, jaučiau, kad patalpoje yra ir Paulas. Esu įsitikinęs, kad jis buvo ten! Noriu išsaugoti prisiminimus apie Paulą savo šeimoje, paversti jį mūsų mažo pasaulėlio dalimi“, – su jauduliu kalbėjo V.Dieselis, draugą vadinantis ir broliu – tokie jie buvo artimi.

V.Dieselis jau turi dukrą Hanią ir sūnų Vincentą.

Garsiojo veiksmo filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė P.Walkeris automobilio avarijoje žuvo 2013 metų lapkritį. 40-metis aktorius buvo keleivis draugo mašinoje, kai ši sudužo į šiaurę nuo Los Andželo. Juodu, kaip teigiama, dalyvavo labdaros renginyje ir jo metu išvyko pasivažinėti.

P.Walkeris labiausiai išgarsėjo slapto agento Brajeno O'Konoro vaidmeniu populiariuose filmuose „Greiti ir įsiutę“. Tragiška nelaimė įvyko, kai jis buvo dar tik įpusėjęs filmuotis septintoje juostos dalyje. Po P.Walkerio mirties filmuojant „Greitus ir įsiutusius 7“ veiksmo scenose žvaigždę pakeitė jo broliai Calebas ir Cody.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.