Aktoriaus Paulo Walkerio mirtis vis dar slegia kolegas

Netrukus kino teatrus pasieksianti kino juosta „Greiti ir įsiutę" tapo paskutine aktoriaus Paulo Walkerio kelione. Per keturioliką metų (pirmoji juostos dalis buvo nufilmuota 2001-aisiais) Brajaną O'Konerį įkūnijęs aktorius tapo neatsiejama filmo dalimi ir itin mylimu aktorių komandos bičiuliu.

M.Rodriguez prisipažino ilgą laiką negalėjusi suvokti, kodėl likimas šviesaus atminimo P.Walkeriui buvo toks negailestingas, atimdamas jo gyvybę tokiame jauname amžiuje.<br>„Scanpix“ nuotr.
M.Rodriguez prisipažino ilgą laiką negalėjusi suvokti, kodėl likimas šviesaus atminimo P.Walkeriui buvo toks negailestingas, atimdamas jo gyvybę tokiame jauname amžiuje.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2015-03-25 11:42, atnaujinta 2018-01-08 08:01

Viena pagrindinių filmo žvaigždžių Vinas Dieselis broliu meiliai vadinto P.Walkerio žūtį išgyveno skaudžiausiai. Savo širdgėla ir prisiminimais jis ne kartą dalijosi su savo gerbėjais.

„Vos tik mane pasiekė žinia apie Paulo žūtį, išskridau atgal į Kaliforniją ir vos išlipęs iš lėktuvo nuskubėjau į jo motinos namus. Maniau, kad jai reikės mano stiprybės, tačiau vos tik pravėrus duris mano akyse ėmė tvenktis ašaros. Tuomet supratau, jog tai man reikėjo jos.

Paulo motina apkabino mane ir pasakė, kad jai beprotiškai gaila. Neįstengiau suvokti jos žodžių, tad paklausiau: „Gaila? Juk tai jūs – motina – netekote savo sūnaus.“ O ji teatsakė: „Taip, tačiau tu praradai savo antrąją sielos pusę“, – anuomet socialiniame tinkle „Facebook“ rašė skausmo aktorius.

Dukrą pavadino aktoriaus garbei

Prieš keletą dienų trečiosios dukters susilaukę V.Dieselis ir jo mylimoji, meksikiečių modelis Paloma Jimenez nusprendė įamžinti Paulo atminimą suteikdami naujagimei Paulinos vardą.

„Nė sekundės neabejojau dėl vardo. Kai perkirpau gimusiai dukrai virkštelę, jaučiau, kad patalpoje yra ir Paulas. Esu įsitikinęs, kad jis buvo ten! Noriu išsaugoti prisiminimus apie Paulą savo šeimoje, paversti jį mūsų mažo pasaulėlio dalimi“, – jaudinančiai kalbėjo V.Dieselis.

V.Dieselis jau turi dukrą Hanią Riley Sinclair (6 m.) ir sūnų Vincentą Sinclairą (4 m.)

Aktorė skausmą malšino girtaudama

Per naujausią interviu apie P.Walkerį prabilo ir aktorė Michelle Rodriguez. Garsi moteris prisipažino, kad po artimo bičiulio žūties tarsi atitrūko nuo grandinės. Anot filme kovingąją Letę įkūnijančios aktorės, siekdama pabėgti nuo širdį draskančio skausmo, ji ieškojo nuotykių ir mėgavosi seksu be įsipareigojimų su daugybe sutiktų žmonių.

Anksčiau su biseksualia manekene Cara Delevingne ir aktoriumi Zacu Efronu romantiškus ryšius puoselėjusi M.Rodriguez tikino, jog niekuomet nebūtų išdrįsusi taip elgtis, tačiau po Paulo mirties ji negalėjo mąstyti blaiviai.

Per emocionalų interviu „Entertainment Weekly“ savaitraščiui aktorė teigė: „Žinote, ėmiau taip dažnai gerti, kad nebegalėjau sustoti. Tam tikra prasme tiesiog išėjau iš proto. Praėjusiais metais pridariau daugybę kvailysčių – to, ko, esant normalioms aplinkybėms, niekuomet neišdrįsčiau padaryti. Jaučiausi taip, tarytum niekas negalėtų priversti manęs ir vėl pasijusti gyva. Keliavau, gėriau ir mėgavausi seksu – taip stengiausi atsiriboti nuo to skausmo, kuris mane slėgė kiekvieną dieną.“

M.Rodriguez prisipažino ilgą laiką negalėjusi suvokti, kodėl likimas šviesaus atminimo P.Walkeriui buvo toks negailestingas, atimdamas jo gyvybę tokiame jauname amžiuje.

Pražudė meilė greičiui

Garsiojo veiksmo filmo „Greiti ir įsiutę“ žvaigždė P.Walkeris automobilio avarijoje žuvo 2013 metų lapkritį. 40-metis aktorius buvo keleivis draugo mašinoje, kai ši sudužo į šiaurę nuo Los Andželo. Juodu, kaip teigiama, dalyvavo labdaros renginyje ir jo metu išvyko pasivažinėti.

P.Walkeris labiausiai išgarsėjo slapto agento Brajeno O'Konoro vaidmeniu populiariuose filmuose „Greiti ir įsiutę“. Tragiška nelaimė įvyko, kai jis buvo dar tik įpusėjęs filmuotis septintoje juostos dalyje. Po P.Walkerio mirties filmuojant „Greitus ir įsiutusius 7“ veiksmo scenose žvaigždę pakeitė jo broliai Calebas ir Cody.

Septintoji „Greiti ir įsiutę“ dalis skirta Paulo atminimui.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.