Singlo „Happy“ atlikėjas „McDolad's“ plaudavo grindis

Amerikiečių atlikėjas, dainų prodiuseris Pharrellas Williamsas, išgarsėjęs visame pasaulyje su singlu „Happy“ net tris kartus buvo atleistas iš „McDolad's“ greito maisto restoranų. Reikėjo gerokai pasistengti siekiant, kad ta pati įmonė atleistų tiek kartų.

Pharrellas dirbo 3-iuose skirtinguose „McDolad's“ restoranuose.<br>„Instagram“ nuotr.
Pharrellas dirbo 3-iuose skirtinguose „McDolad's“ restoranuose.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

Apr 11, 2015, 12:52 PM, atnaujinta Jan 7, 2018, 1:49 AM

Vyras nedrąsiai prisipažįsta, kad buvo labai tingus. Dar gerokai prieš išleidžiant hitą, Pharrellas dirbo 3-iuose skirtinguose „McDolad's“ restoranuose. 42 metų atlikėjas sako, kad vienintelis darbas, kurį jis atlikdavo gerai, buvo vištienos gabalėlių valgymas. Bosui liepus išvalyti grindis, atlikėjas susidurdavo su dar viena problema. Jį blaškydavo salėje leidžiama muzika. Išgirdęs ją, vyras labiau susikoncentruodavo į dainavimą, o ne į grindų plovimą. Taigi vadovai suprato, jog iš Pharellas ne koks pagalbininkas. Gyvenimo ironija, jog dainininkas pasinaudojęs Justino Timberlako daina „I'm Lovin' It“ sukūrė greitojo maisto restorano šūkį, kuris yra atpažįstamas visame pasaulyje. Hip hopo atlikėjas tikina, jog tai tikrai nebuvo kerštas. Dainininkas buvo apstulbęs, jog jam pasitaikė tokia galimybė, kai jis ne kartą buvo atleistas iš šio kompanijos tinklo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.