Su P.Schwarzeneggeriu išsiskyrusi M.Cyrus dalija meilę moterims

Miley Cyrus, atlikėja, pagarsėjusi savo pašėlusiu charakteriu ir nutrūktgalviškomis nuotraukomis, vėl džiugina žiniasklaidą. Vos prieš savaitę nuogas krūtis demonstravusi mergina šį kartą siautėjo paslaptingame vakarėlyje.

Popmuzikos žvaigždė ne tik meiliai glėbesčiavosi su garsiu modeliu Cara Delevingne, bet ir viešai bučiavosi su kuo papuolė.<br>„Instagram“ nuotr.
Popmuzikos žvaigždė ne tik meiliai glėbesčiavosi su garsiu modeliu Cara Delevingne, bet ir viešai bučiavosi su kuo papuolė.<br>„Instagram“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Fausta Simaitė

2015-04-25 19:06, atnaujinta 2018-01-05 21:53

Popmuzikos žvaigždė ne tik meiliai glėbesčiavosi su garsiu modeliu Cara Delevingne, bet ir viešai bučiavosi su kuo papuolė.

Paslaptingame vakarėlyje, vykusiame Las Vegase, dalyvavo gausybė įžymybių. Panašu, kad M.Cyrus į savo beprotiškas linksmybes įtraukė ne vieną iš jų.

Iš pradžių mergina pastebėta bučiuojantis su manekene Frankie Rayder, o neilgai trukus tame pačiame vakarėlyje M.Cyrus jau aistringai bučiavosi su paslaptingu vyriškiu.

Gali susidaryti įspūdis, kad jaunoji atlikėja visai neišgyvena dėl neseniai nutrūkusių santykių su aktoriaus Arnoldo Schwarzeneggerio sūnumi Patricku. O gal vis dėlto tai akivaizdus bandymas sukelti pavydą buvusiam mylimajam? Juk nuotraukomis skandalingoji dainininkė pati pasidalijo socialiniame tinkle „Instagram“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: kandidatų komentarai po pirmojo prezidento rinkimų turo