Nepaprasti šokėjos Ditos Von Teese patarimai namų striptizui

Norėtumėte savo mylimajam pašokti striptizą, bet neįsivaizduojate, kaip neapsijuokti? Užtat 42 metų nuostabioji šokėja Dita Von Teese puikiai išmano, kaip tai padaryti ir negaili seksualių patarimų. Birželio pradžioje ji net rengia trumpus kursus, kurių metu prabangiame kurorte moterims atskleis gundančio šokio paslaptis.

Toms, kurioms nepavyks išlėkti į jos rengiamus kursus, burleskos karalienė D.Von Teese patarimus dalija ir nemokamai.<br>„Scanpix“ nuotr.
Toms, kurioms nepavyks išlėkti į jos rengiamus kursus, burleskos karalienė D.Von Teese patarimus dalija ir nemokamai.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 8, 2015, 12:24 AM, atnaujinta Jan 4, 2018, 3:07 PM

Aerobikos pratimai su erotiniais judesiais – taip pratybas vadina pati šokėja, kviesdama moteris registruotis į subtilias pamokas. Tačiau toms, kurioms nepavyks išlėkti į kursus, burleskos karalienė patarimus dalija ir nemokamai. Taigi, kaip naminį šokį paversti jaudinančiu pasirodymu?

1. Drabužiai.

Striptizo sėkmė labai priklauso nuo to, kaip jausmingai kūną judins moteris ir kaip stipriai ji savimi pasitikės. Tinkami apatiniai turi ne trukdyti, o pagelbėti. Ditos nuomone, niekada neprašausite pasirinkusios juodus apatinius su juosmenėliu ir prisegamomis kojinėmis.

„Juoda – visada elegantiška ir tinka bet kokios figūros moteriai. Į tokius apatinius visos moterys turi investuoti“, – sakė šokėja ir pridėjo, kad moteris turi nepamiršti ir kelių sluoksnių drabužių – juk juos reikės nusimesti.

2. Liemenėlė.

Dita – už krūtinę pakeliančias „balkonėlio“ formos liemenėles.

„Krūtinė neturi būti išsišokti virs liemenėlės kaušelių! Juolabiau, žemiau jų. Pasilenkus į priekį krūtys turi likti savo vietoje. Taisyklingai išsirinkite savo dydį!“, – pataria ji.

3. Juosmenėlis ir sagtelės.

Platūs ir tvirti kasdien nešiojami juosmenėliai – ne itin tinkantis aksesuaras namų striptizui. Šiam reikalui įsigykite plono audinio, perregimą ir švelnų.

„Prisegimas turi būti pagaminti iš metalo, o ne iš plastmasės. Pasitreniruokite jas atsegdamos. Svarbu, kad visi jūsų judesiai atrodytų maksimaliai estetiški“, – patarė šokėja.

4. Kojinės.

Garsi šokėja pataria įsigyti du kojinių variantus: su siūle per blauzdą ir paprastas kojinės su tvirta guma.

„Vintažinio stiliaus modeliai – vienas geriausių ir seksualiausių šių laikų išradimų. Atrodysite kaip ledi, kuri tiksliai žino, ką daro. Geriausia antrojo varianto savybė – jos nesiraukšlėja. Be to, kojines puikiai galima panaudoti lengvuose vaidmenų žaidimuose – tai vyrą įkaitins dar labiau“, – sakė Dita.

5. Kelnaitės.

„Aš renkuosi ne siaurikes, o uždarus modelius su aukštu liemeniu. Tuo momentu, kai išsilaisvinsite iš kelnaičių, atsivėręs vaizdas vyrui sukels kur kas didesnę ekstazę, nei stringai“, – sakė šokėja.

Dar vienas netikėtumo efektas – plonutės ir nepastebimos kelnaitės su juostele po pirmosiomis. Taip sukursite dar vieną erotikos sluoksnį, iš kurio reikės išsilaisvinti, ir prailginsite malonumą vyrui.

6. Dar apie drabužius.

Apie idealų apatinių komplektą nesikartosime. Tačiau ne mažiau svarbu, ką apsirengsite ant jo. Dita rekomenduoja palaidinę ir sijoną. Nesistenkite atrodyti perdėtai atvira.

„Tai turi būti drabužiai, kurie vyrui neatvers iškart per daug paslapčių. Jūsų kūnas turi būti atveriamas proceso metu – lyg išvyniotumėte saldainį.

Kad ir ką pasirinktumėte, vienas iš svarbiausių kriterijų – kad iš drabužių būtų galima lengvai ir elegantiškai išsilaisvinti. Nesėkmingas variantas – rūbai, kuriuos reikia nusivilkti per galvą. Tokie sugadins ir makiažą, ir šukuoseną.

Batelius su dirželiais taip pat paslikite profesionalioms šokėjoms.

7. Plaukai.

Apetitą keliantis šokio variantas – aukštai sukelti plaukai arba į prancūzišką kriauklę susukti plaukai. Arba tiesiog sutvirtinkite plaukus keliais segtukais ir reikiamu momentu juos paleiskite ant pečių. Nepamirškite pakvėpinti plaukų.

8. Šviesa.

Ant pastatomo šviestuvo užmeskite ryškiai rožinę ar levandų spalvos nosinaitę. Tokioje šviesoje visos moterys atrodo kur kas efektingesnės. Užtemdytas apšvietimas paslėps jūsų kūno trūkumus, pavyzdžiui, celiulitą.

„O štai raudonai šviečiančios lempos čia netiks – jos gali spinduliuoti per daug agresyvią šviesą“, – pasakojo Dita. Ir perspėjo: dėl saugumo įsitikinkite, kad nosinaitė nekaista.

9. Muzika.

Kaip striptizui parinkti tinkamą muziką? Tiesiog paleiskite dainas, kurios patinka jums!

10. Nuoga karalienė.

Po kruopštaus pasiruošimo, atėjo laikas nusivilkti visus drabužius. Pajuskite muziką, judinkite klubus, lėtai lieskite kaklą ir plaukus. Pažiūrėkite į vyrą. Koketuokite ir juokaukite.

Raktas į gerą striptizą – būti ramiai ir jausmingai, lėtai judėti į muzikos taktą. Giliai įkvėpkite ir leiskite sau atsipalaiduoti. Išsilaisvinusi iš visų drabužių pademonstruokite save aukščiausios klasės – apsisukite aplink stulpą, pasilenkite į priekį, pasigirkite dekoltė.

Pirštai perbraukite kojinėtas kojas, pirštą užkiškite už juosmenėlio. Nebijokite erzinti ir žaisti. Atsisėskite ant kėdės, žiūrėkite jam į akis, išskėskite ir suglauskite kojas.

Liemenėlę atsisekite ir nusivilkite labai lėtai ir stovėdama nugara į vyrą, atsisukite tik per petį. Liemenėlę efektingai numeskite kuo toliau. (Būkite atsargios, jei dega žvakės!)

Prieikite prie vyro, leiskite jam pajusti jūsų kūno aromatą. Kelnaites nusiimkite lėtai ir taip pat stovėdama nugarą į vyrą. Pasilenkite ir lėtai nutempkite žemyn kelnaites. Nusišypsokite jam. Leiskite kelnaitėms nuslysti iki grindų, tada prieikite ir atiduokite jam šį trofėjų. Efektinga pabaiga – mylima moteris tik su kojinėmis ir aukštakulniais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.