Paauglys V. Dieselis džiaugėsi vešliais plaukais ir šoko breiką

Aktorius Vinas Dieselis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Aktorius Vinas Dieselis.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

May 25, 2015, 7:25 AM, atnaujinta Nov 26, 2017, 8:04 PM

Kas galėjo pagalvoti, kad raumenų kalnas Vinas Dieselis paauglystėje buvo itin liesas vaikis? Anuomet Vinas net sapnuot nesapnavo, kad vieną dieną jo vešlius plaukus pakeis plikė ir tai taps jo vizitine kortele. O ir pomėgiai paauglio V.Dieselio buvo visai kitokie – dabartinė Holivudo žvaigždė itin mėgo šokti breiką.

Visus šiuos faktus atskleidė vaizdo įrašas, kuriame užfiksuota, kaip 9-ajame dešimtmetyje V.Dieselis su bičiuliu šoka breiką. Beje, pamačius šį video lieka tik pasidžiaugti, kad Vinas tapo aktoriumi, o ne breikeriu, mat šokti jam sekėsi itin prastai.

47 metų veiksmo filmų žvaigždei šis vaizdo įrašas buvo parodytas vienos pokalbių laidos metu. Jis pats plačiai nekomentavo įrašo, užtat juokėsi ir akivaizdžiai gėdijosi prastų šokio judesių.

Praėjusį mėnesį kino teatrus pasiekė paskutinė kultinio kultinio filmo automobilių entuziastams „Greiti ir įsiutę“ dalis. Joje V.Dieselis atlieka pagrindinį vaidmenį.

Ši juosta kelias savaites iš eilės dominavo žiūrimiausių topuose. Iš viso šis filmas jau uždirbo itin įspūdingą sumą – 1 mlr. 488 mln. JAV dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.