Aktorė Sofia Vergara: „Krūtinė padėjo man atverti daug durų“

Jei prie televizoriaus prilipusio amerikiečio paklaustumėte, kuri iš sekso simboliais vadinamų žvaigždžių labiausiai žavi skardžiu balsu ir juokeliais, veikiausiai po kelių sekundžių sulauktumėte tiesaus atsakymo: „Velniai griebtų, juk tai Sofia Vergara!“

Įspūdinga išvaizda, akcentas ir laužyta anglų kalba – skiriamieji S.Vergaros bruožai.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Įspūdinga išvaizda, akcentas ir laužyta anglų kalba – skiriamieji S.Vergaros bruožai.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Už vaidmenį seriale „Moderni šeima“ S.Vergara susižėrė 37 mln. JAV dolerių.
Už vaidmenį seriale „Moderni šeima“ S.Vergara susižėrė 37 mln. JAV dolerių.
S.Vergara pozavo žurnalo FHM kalendoriui.
S.Vergara pozavo žurnalo FHM kalendoriui.
S.Vergara pozavo ir dietinės „Pepsi“ reklamai.
S.Vergara pozavo ir dietinės „Pepsi“ reklamai.
Įspūdinga išvaizda, akcentas ir laužyta anglų kalba – skiriamieji S.Vergaros bruožai.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Įspūdinga išvaizda, akcentas ir laužyta anglų kalba – skiriamieji S.Vergaros bruožai.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Vaikų trokštantis verslininkas N.Loebas su buvusia mylimąja S.Vergara bylinėjasi teisme – vyras nori atgauti užšaldytus jųdviejų embrionus.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Vaikų trokštantis verslininkas N.Loebas su buvusia mylimąja S.Vergara bylinėjasi teisme – vyras nori atgauti užšaldytus jųdviejų embrionus.<br>„ViDa Press“ nuotr.
„Nėra nė vieno dalyko, kurį norėčiau pakeisti. Na, išskyrus tai, kad jis ketveriais metais už mane jaunesnis“, – apie dabartinį mylimąjį sakė aktorė.<br>„ViDa Press“ nuotr.
„Nėra nė vieno dalyko, kurį norėčiau pakeisti. Na, išskyrus tai, kad jis ketveriais metais už mane jaunesnis“, – apie dabartinį mylimąjį sakė aktorė.<br>„ViDa Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (7)

„Lietuvos rytas“

Jun 29, 2015, 6:24 AM, atnaujinta Oct 28, 2017, 10:40 PM

Pavydėtinu humoro jausmu ir žvilgsnį traukiančiais apvalumais žavinti S.Vergara (42 m.) uždirba milijonus JAV dolerių. Kad pasiektų tokias aukštumas, jai neprireikė nei aukštojo išsilavinimo, nei tvirto vyro užnugario, pastebi „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

Seksualioji aktorė tikrai žino, kaip at-kreipti dėmesį. Vos tik ji pasirodo viešumoje, aplinkinių akys išsprogsta, žandikauliai atvimpa, o liežuviai nutįsta kone iki grindų.

Vieniems Sofia atrodo nežemiška, kitiems įžūli, o dar kiti jos asmenybėje įžvelgia šį tą absurdiško.

Lygi oda, kraują kaitinančios kūno formos ir lūpos, už kurių bučinį daugelis vyrų velniui sielą atiduotų, – nejaugi tokios moterys išties egzistuoja?

Sofia juokais pripažįsta, kad tuomet, kai Dievas dalijo grožį, ji buvo viena pirmųjų eilėje.

„Krūtinė man padėjo atverti daug durų ir aš to nė kiek nesigėdiju“, – kartą pareiškė žvaigždė.

Smulkaus sudėjimo aktorė segi net F dydžio liemenėlę, todėl turėjo pavargti, kol Los Andžele rado parduotuvių, kurios prekiauja jai tinkamu apatiniu trikotažu.

„Mano krūtys didžiulės, todėl nusipirkti liemenėlę – tikras pragaras. Ir ką gi dariau atsikrausčiusi į Los Andželą? Susiradau parduotuvių, siūlančių apatinį trikotažą naktinėms plaštakėms.

Na, žinote, šokėjoms... striptizo šokėjoms. Lieknoms didžiakrūtėmis merginoms!“ – leidiniui „Vanity Fair“ prisipažino Sofia.

Aktorė neslėpė, kad jei tik galėtų, gultų ant plastikos chirurgo stalo: „Patikėkite, tikrai norėčiau standžių silikoninių krūtų. Maniškės, vos atsigulu, iškart suglemba. Ir tai visai nejuokinga!“

Kalba nuo krūtų kone natūraliai pakrypo link vaikų. Prieš keletą metų savo kiaušinėlius užšaldžiusi aktorė šiuo metu bylinėjasi su buvusiu mylimuoju verslininku Nicku Loebu, su kuriuo išsiskyrė dėl spaudimo susilaukti atžalų.

Iki šiol vienišas Nickas trokšta atgauti jųdviejų embrionus ir pagaliau tapti tėvu. S.Vergara kategoriškai atsisako tai daryti.

Tiesa, išsisukti nuo nėštumo Sofiai vargu ar pavyks. Mat dabartinis jos mylimasis serialo „Tikras kraujas“ aktorius Joe Manganiello (38 m.) ne tik planuoja vesti, bet ir trokšta kuo greičiau susilaukti atžalų.

„Mano sūnui Manolo jau 23-eji. Tad būtų šiek tiek keista, jei vėl laukčiausi, – nusišypsojo aktorė. – Kita vertus, Joe labai nori vaikų. Tad jei tai padarys jį beprotiškai laimingą, kodėl gi ne?“

Daugiau nei metus romantiškus jausmus puoselėjantys S.Vergara ir ketveriais metais jaunesnis J.Manganiello susipažino keistomis aplinkybėmis.

Vos tik Sofia oficialiai pranešė apie skyrybas su N.Loebu, Joe griebė jautį už ragų. Vyras nėrėsi iš kailio, kad gautų gražuolės telefono numerį.

O ši, kaip ir priklauso save gerbiančiai moteriai, šiek tiek spyriojosi.

„Kai paskelbiau esanti vieniša, Joe susisiekė su mano kolega Jesse’iu Tyleriu Fergusonu ir kone maldavo mano numerio. Koks buvo mano atsakas? „Ne, Jesse’i, jis per daug gražus!“

Bet Joe pasirodė esąs užsispyręs, tad po kelių dienų mes vis dėlto susitikome. Nuo to laiko esame neišskiriami. Nėra nieko, ką norėčiau pakeisti, išskyrus tai, kad jis ketveriais metais už mane jaunesnis“, – juokėsi S.Vergara.

Aktorė gimė ir augo Kolumbijoje. Vaikystėje ji nedrįso nė svajoti, kad vieną dieną taps geriausiai mokama JAV televizijos žvaigžde.

„Ar kada nors troškau tapti aktore? Tikrai ne, – teigė S.Vergara. – Aktorystė man – lyg dovana, nes paauglystėje net negalvojau apie karjerą Holivude.“

Būdama paauglė Sofia troško paprasto gyvenimo gimtajame Barankilijos priemiestyje.

Būdama 18-os mergina susituokė su mokyklos laikų meile Joe Gonzalezu ir visa širdimi atsidavė mintims apie motinystę.

Tiesa, prieš Dievą prisiekta amžina meilė truko trumpiau nei dvejus metus.

Susituokus viskas ėmė verstis aukštyn kojomis – paprastas šeiminis gyvenimas neatrodė nei žavus, nei įkvepiantis. Tad Sofia susikrovė mantą, atsisveikino su įgrisusiu vyru ir pasiėmusi naujagimį sūnų Manolo iškeliavo į Bogotą.

Įspūdingos išvaizdos merginai Bogotoje teko paragauti modelio duonos – ji ne tik žingsniavo podiumu, bet ir fotografavosi įvairioms reklamoms, kalendoriams.

Vėliau Sofia įsidarbino išskirtinių kelionių laidos vedėja. „Teko vėl įsisprausti į tokį kuklų bikinį, kad šalia pati Ieva, prisidengusi figmedžio lapu, atrodytų daugiau apsirengusi“, – tuos laikus prisiminė aktorė.

Praėjusio amžiaus paskutinio dešimtmečio pabaigoje S.Vergara gavo patrauklų darbo pasiūlymą, todėl vėl susikrovė daiktus. Tą kartą – į Majamį.

Amerikoje į televizijos laidų vedėjos kėdę vėl sėdusi Sofia tapo ne mažiau populiari nei gimtinėje.

Tuo metu JAV buvo vos keli televizijos kanalai, skirti lotynų amerikiečiams.

„Visi žiūri į tave nepriklausomai nuo to, ar esi gera vedėja, ar nevykėlė. Žiūrovai tiesiog neturi pasirinkimo“, – sakė S.Vergara.

Gyvenimas Majamyje atvėrė akis – Sofia suprato, kad norint gauti geresnį darbo pasiūlymą reikia būti panašiai į amerikietes. Tiesa, užduotis nebuvo iš lengvųjų – pirmiausia teko atsikratyti ausį rėžiančio akcento.

„Tai vargino ir buvo velniškai nuobodu. Kas kartą, dalyvaudama aktorių atrankose, turėjau susikoncentruoti į savo kalbėjimo manierą, taisyklingai tarti žodžius ir apsimesti amerikiete.

Negalėdavau susitelkti į vaidybą! Tuomet supratau – jei negaliu gauti darbo dėl akcento, tuomet tai ne man“, – pasakojo Sofia.

Dabar akcentas ir laužyta anglų kalba – lyg skiriamieji S.Vergaros bruožai. Be jų Sofia netektų dalies žavesio – kaip Marilyn Monroe be apgamėlio ar Madonna be pradantės.

Tikrasis Sofios karjeros šuolis įvyko 2009-aisiais, tądien, kai ji atvyko į serialo „Moderni šeima“ (Modern Family) aktorių atranką.

Christopheris Lloydas, vienas iš serialo kūrėjų, prisiminė pirmą įspūdį, kurį padarė S.Vergara: „Holivudo senbuviai puikiai žino, kad žmonės, atrodantys kaip Sofia, niekuomet nebūna juokingi. Esame dėkingi likimui, kad šis įspūdis pasirodė esąs klaidingas.“

Ch.Lloydas ir jo partneris Steve’as Levitanas dar tik dėliojo pagrindinės herojės Glorijos portretą, tačiau atrankoje išvydę Sofią griebėsi kitos taktikos – personažą priderino prie pasirinktos aktorės.

Teigiama, kad už kiekvieną kone pernakt hitu tapusios situacijų komedijos „Moderni šeima“ seriją S.Vergara gauna 325 tūkst. JAV dolerių. Vien 2014 metais už vaidybą seriale aktorė savo banko sąskaitą papildė maždaug 37 mln. JAV dolerių.

S.Vergara – ne tik aktorė, bet ir sumani verslininkė. Ji yra viena iš daugiamilijoninio verslo – bendrovės, besirūpinančios talentingu jaunimu, „Latin World Entertainment“ steigėjų, taip pat turi pelningų sutarčių su „Diet Pepsi“, o neseniai pristatė ir asmeninę interjero detalių kolekciją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.