Už milžiniškus pinigus besigydantį G. Michaelą aplankė mylimasis

Dainininkas George'as Michaelas, kuris gydosi priklausomybę įvairių rūšių kvaišalams, deda didžiules pastangas ir leidžia milžiniškus pinigus norėdamas vėl grįžti į pilnavertį gyvenimą. Šveicarijoje besigydantį atlikėją aplankė ir jo mylimasis Fadis Fawazas.

Šveicarijoje besigydantį atlikėją G.Michaelą aplankė ir palaiko jo mylimasis.<br>ViDA Press nuotr.
Šveicarijoje besigydantį atlikėją G.Michaelą aplankė ir palaiko jo mylimasis.<br>ViDA Press nuotr.
Šveicarijoje besigydantį atlikėją G.Michaelą aplankė ir palaiko jo mylimasis.<br>ViDA Press nuotr.
Šveicarijoje besigydantį atlikėją G.Michaelą aplankė ir palaiko jo mylimasis.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 12, 2015, 1:46 PM, atnaujinta Oct 26, 2017, 4:36 PM

Vyrai susikabinę rankomis  vaikštinėjo Ciuriko gatvėmis. Iki tol, kol pernai kreipėsi į priklausomybių specialistus, garsus dainininkas gyveno kokaino, kreko, marihuanos ir kitų kvaišalų liūne.

Aktorė Jackie Georgiou, dainininko pusbrolio žmona, neseniai atviravo leidiniui „The Sun“, kad šeima labai išgyvena dėl tokio atlikėjo nuosmukio. Ji patikino, kad 52 metų G.Michaelas priklausė ne tik nuo išvardytų kvaišalų, bet negalėjo gyventi ir be alkoholio.

„Jis rūkė kreką. Prieš nuspręsdamas viso to atsikratyti, jis buvo tokios būsenos, kad drebėdamas vis kartodavo, kad jam mirtinai reikia kvaišalų“, – savo interviu sakė ji.

Kvaišalus garsus dainininkas vartodavo įvairiuose vakarėliuose, iš kurių dažnai jį tekdavo išvežti kone komos būsenos, vemiantį, nesuvokiantį aplinkinio pasaulio ir besivoliojantį ant grindų. Dainininkas tuo metu buvo labai liesas ir sergantis.

„Tai buvo krekas, marihuana, alkoholis, kokainas. Jis buvo visiškame liūne ir kuo toliau, tuo labiau į jį klimpo. Jis buvo tokios stadijos, kad arba turėjo pasistengti viską baigti, arba būtų miręs. Manau, jei nebūtų susiėmęs, jo jau nebūtų tarp mūsų“, – atviravo giminaitė.

Ji pasakojo, kad G.Michaelas nuo praėjusių metų birželio gydosi vienoje brangiausių pasaulyje priklausomybių klinikų Šveicarijoje, kur mėnuo gydymo kainuoja 190 tūkst. svarų sterlingų.

Be priklausomybės kvaišalams, šioje klinikoje gydoma ir nuo valgymo sutrikimų, lošimo, depresijos.

Giminaitė sakė, kad šeima dainininką aplankė jo 52-ojo gimtadienio proga praėjusį mėnesį. Tačiau ji apgailestavo, kad alkoholį vyras vis dar vartoja. Tačiau jis ilsisi ir mėgaujasi pertrauka savo karjeroje.

Pats G.Michaelas, neseniai pasirodęs viešumoje gerokai stambesnis ir sunkiai atpažįstamas, tylos įžadus sulaužė birželio 25-ąją, kai šventė savo gimtadienį. Savo socialinio tinklo paskyroje jis padėkojo visiems gerbėjams, kurie nepamiršo jo ir pasveikino su gimtadieniu. „Esu labai sujaudintas ir labai laukiu, kai vėl galėsiu laiką leisti su šeima ir draugais“, – rašė žvaigždė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.