Į sporto salę aktorę O. Munn nuvijo hipnozė

Holivudo aktorė Olivia Munn (35 m.) gali pasigirti ne tik dailiu veideliu, bet ir nepriekaištinga figūra. Pasirodo, pasiekti puikių rezultatų sporto salėje jai padėjo ne kas kitas, o hipnozė.

Gražuolė Olivia Munn sportuoja tik hipnozės dėka.<br>ViDA Press nuotr.
Gražuolė Olivia Munn sportuoja tik hipnozės dėka.<br>ViDA Press nuotr.
Gražuolė Olivia Munn sportuoja tik hipnozės dėka.<br>ViDA Press nuotr.
Gražuolė Olivia Munn sportuoja tik hipnozės dėka.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

lrytas.lt

Jul 17, 2015, 11:32 AM, atnaujinta Oct 25, 2017, 5:45 PM

„Aš lankiausi pas hipnozės specialistą dėl obsesinio-kompulsinio sutrikimo ir plaukų rovimosi. Vieną dieną aš jam pasakiau, kad nesimankštinu. Jis man pasakė, kad turiu mankštintis, nes tai padeda kovoti su nerimu ir depresija. Tad per vieną sesijų jis užhipnotizavo mane“, – prisipažino O.Munn.

Nuo tos akimirkos aktorė nuolat mankštinasi.

„Hipnozės seansas įvyko penktadienį, o pirmadienį aš jau buvau reguliariai sportuojanti nuo 6 valandos ryto. Jei praleisdavau sesiją, sportuodavau dvigubai kitą dieną. Dabar aš jaučiuosi daug stipresnė“, – sakė Olivia.

Holivudo žvaigždė pusiau rimtai, pusiau juokais pasakė, kad norėtų, jog gydytojas ją užhipnotizuotų nebevalgyti greito maisto. Būtent jis ir yra didžiausia Olivios silpnybė.

„Kartais norėčiau turėti daugiau valios. Prisigalvoju įvairiausių pasiteisinimų, pavyzdžiui, kad esu pavargusi, šiuo metu dirbu arba man tiesiog reikia to sausainio. O aš nesu ta, kuri gali valgyti bet ką ir nesulaukti jokių pasekmių. Prisivalgiusi imu manyti, kad tuoj to pasigailėsiu. Taip manau visai ne dėl to, kad priaugsiu svorio, o dėl to, kad aš iš tiesų jaučiuosi kitaip, kai valgau prastą maistą. Kai stengiesi gyventi sveikai, iškart pajauti skirtumą, jei suvalgai kažką blogo“, – tikino O.Munn.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.