Jamie Foxxo susitikimas su išgelbėto vyro tėvu virpina širdis

Antradienio vakarą J.Foxxas susitiko su išgelbėto vaikino tėvu.
Antradienio vakarą J.Foxxas susitiko su išgelbėto vaikino tėvu.
Antradienio vakarą J.Foxxas susitiko su išgelbėto vaikino tėvu.
Antradienio vakarą J.Foxxas susitiko su išgelbėto vaikino tėvu.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jan 20, 2016, 3:30 PM, atnaujinta Jun 10, 2017, 3:09 PM

Filmuose apie Žmogų-vorą filmavęsis aktorius Jamie Foxxas (48 m.) pelnytai gali būti vadinamas didvyriu. Holivudo žvaigždės Katie Holmes (37 m.) mylimasis šoko į degantį automobilį gelbėti jame įstrigusio vyro Bretto Kyle'o.

Nelaimė įvyko prie pat Jamie namų Kalifornijoje. Pirmadienio naktį B.Kyle'as nesuvaldė automobilio ir nuslydo nuo kelio. Mašina apvirto ir užsiliepsnojo.

Iškvietęs greitąją pagalbą J.Foxxas ir pripuolė prie automobilio. Išdaužęs langą kartu su kitais nelaimės liudininkais aktorius nupjovė vairuotoją mašinoje įkalinusius saugos diržus ir ištraukė vyrą. Dėl sužeidimų Brettas buvo skubiai išvežtas į ligoninę.

Vėliau policijos pareigūnai suėmė B.Kyle'ą dėl vairavimo apsvaigus. Per avariją kiti žmonės nenukentėjo.

Antradienio vakarą J.Foxxas susitiko su B.Kyle'o tėvu. Dviejų vyrų susitikimas buvo itin jautrus. Stiprias dviejų vyrų emocijas mobiliuoju spėjo įamžinti Jamie dukra Corinne Bishop. Vėliau šia iškalbinga nuotrauka pasidalijo pats J.Foxxas.

„Svarbu tik tai, kad vyro, sūnaus, brolio gyvybė buvo vakar išgelbėta. Dievas mus visus apkabino... Jokių didvyrių... Tik laimingi tėvai“, – fotografiją, kurioje įamžintas jo susitikimas su Bretto tėvu, pakomentavo Jamie.

Filmuose „Rėjus“, „Ištrūkęs Džango“, „Nepaprastas Žmogus-voras“ vaidmenis sukūręs J.Foxxas žinomas ne tik dėl savo pasiekimų didžiajame ekrane. Jau keleris metus kalbama, kad jis susitikinėja su aktore K.Holmes.

Gandai, kad J.Foxxas ir K.Holmes susitikinėja, pasklido dar 2013-aisiais. Net po artimų draugų pareiškimų, kad jiedu yra pora, Katie ir Jamie atkakliai neigė, kad juos sieja romantiški santykiai. Vis dėlto vaizdai visada kalbėjo patys už save – nuotraukose ne kartą buvo užfiksuota, kaip aktoriai leidžia laiką susikibę už rankų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.