Aktorės Drew Barrymore santuoka griūva: skiriasi trečią kartą

Aktorė Drew Barrymore, kuri

Drew Barrymore skirsis su trečiu vyru.<br>„Scanpix“ nuotr.
Drew Barrymore skirsis su trečiu vyru.<br>„Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 3, 2016, 1:21 PM, atnaujinta May 30, 2017, 4:33 PM

Išskirtiniame pareiškime apie garsenybes rašančiam žurnalui „People“ pora sako: „Deja, mūsų šeima vykdo teisinę separaciją, nors mes nejaučiame, kad tai atitolina nuo buvimo šeima. Skyrybos žmogui gali atrodyti kaip nesėkmė, bet galiausiai tu pradedi rasti puikių savybių idėjoje, kad gyvenimas tęsiasi“.

„Mūsų vaikai yra mūsų visata ir mes tikimės nugyventi likusį savo gyvenimą su jais kaip svarbiausiuoju prioritetu“, – pažymi pora.

Spalio mėnesį D.Barrymore kalbėjosi su „People“ apie tai, kaip jai patinka stebėti sutuoktinį su dviem jųdviejų mažylėmis.

„Tiesą sakant, nežinau, kaip kitos poros, bet, tikrai, man patinka stebėti jo buvimą tėvu, – tada sakė D.Barrymore. – Žinau, visi sako, kad turėtum į pirmą vietą iškelti savo buvimą pora. Bet man tikrai patinka, kad viskas sukasi apie vaikus. Galbūt taip kompensuoju tai, kad pati neturėjau tėvų ar vaikystės, bet šiuo metu dėmesio centras yra tai, kaip mes viską suvokiame kaip tėvai“.

Nors pripažino, kad su vyru yra „visiškos priešingybės“, aktorė išreiškė susižavėjimą tuo, kad W.Koplelmanas „renkasi būti geras žmogus kiekvieną dieną“.

41 metų D.Barrymore ir 38 metų W.Kopelmanas, meno konsultantas, susitikinėti pradėjo 2011 metų vasarį, o susituokė 2012 metų birželį Kalifornijoje. Tuo metu aktorė buvo penktą mėnesį nėščia.

Pora augina trejų metų Olive ir beveik dvejų Frankie. Spalio interviu „People“ D.Barrymore kalbėjo ir apie savo pogimdyminę depresiją po Frankie gimimo.

Praėjusią savaitę „Netflix“ paskelbė, kad D.Barrymore ir Timothy Olyphantas vaidins naujame komiškame seriale „Santa Clarita Diet“ apie susituokusius nekilnojamojo turto agentus iš Los Andželo priemiesčio Santa Klaritos, kurie yra „šiek tiek nepatenkinti gyvenimu, ... kol Šila patiria dramatišką permainą, kuri pasiunčia jų abiejų gyvenimus mirties ir destrukcijos keliu, bet – gerąja prasme“.

D.Barrymore, garsios aktorių dinastijos palikuonė, 1982-aisiais, dar būdama vaikas, tapo žvaigžde suvaidinusi Gertę Steveno Spielbergo filme „Ateivis“ (E.T.). Sulaukusi 10-ies ji jau gėrė ir vartojo narkotikus, o bendravo daugiausia su suaugusiaisiais.

Ji sulaukė sėkmės kaip aktorė, prodiuserė, režisierė, verslininkė ir reklamuotoja, bet jos asmeninis gyvenimas ne visuomet buvo rožėmis klotas.

Tai bus jau trečia žlugusi D.Barrymore santuoka. 1994-aisiais vos kelias savaites gyvavo jos santuoka su baro savininku Jeremy Thomasu, o 2001-ųjų liepą ji ištekėjo už komiko Tomo Greeno, kuris po pusmečio pateikė skyrybų prašymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.