Dakota Johnson išsiskyrė su savo vaikinu Matthew Hittu

Dvejus metus su pertraukomis

Dakota Johnson išsiskyrė su savo vaikinu Matthew Hittu.<br>ViDA Press nuotr.
Dakota Johnson išsiskyrė su savo vaikinu Matthew Hittu.<br>ViDA Press nuotr.
Dakota Johnson išsiskyrė su savo vaikinu Matthew Hittu.<br>ViDA Press nuotr.
Dakota Johnson išsiskyrė su savo vaikinu Matthew Hittu.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jun 8, 2016, 2:25 PM, atnaujinta May 22, 2017, 10:42 AM

Erotinės dramos „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ aktorė su 29 metų muzikantu pradėjo susitikinėti 2014-ųjų liepą. 2015 metų pradžioje pora buvo trumpam išsiskyrusi, bet po kelių mėnesių susitaikė.

Šįkart, kaip praneša žiniasklaida, porą išskyrė per didelis abiejų užimtumas, dėl kurio jie mažai laiko praleisdavo drauge.

„Dakota ir Matthew su pertraukomis susitikinėjo pastaruosius dvejus metus, – JustJared.com sakė porai artimas šaltinis. – Pastaruoju metu jie neturėjo progos daugiau laiko pabūti kartu, nes nesutapo jų darbo grafikai. Ji buvo Vankuveryje, kur filmuojama „Penkiasdešimties atspalvių“ trilogija.“

Po išsiskyrimo 2015 metais Dakota ir Matthew po kurio laiko buvo pastebėti Niujorke susikibę už rankų. Tai patvirtino gandus, kad pora vėl drauge. Vienas aktorei artimas šaltinis tąsyk sakė, kad ji nusprendė šiems santykiams suteikti „dar vieną šansą“.

Šaltinis „Us Weekly“ sakė, kad nors Dakota ir Matthew net ir išsiskyrę „nesiliovė kalbėtis“, jie priėmė sprendimą padaryti savo santykiuose pauzę, kai aktorės karjeroje įvyko proveržis po to, kai ji įkūnijo Anastazija Stil juostoje „Penkiasdešimt pilkų atspalvių“.

Dakota kruopščiai saugo savo privatų gyvenimą, tačiau yra pripažinusi, kad būtent meilės istorijos įtampa rašytojos E.L.James trilogijoje paskatino ją imtis Anastazijos Stil vaidmens.

„Norėjau dalyvauti, nes tai kas kita, tai įtempta meilės istorija, – interviu žurnalui „Vogue“ yra sakiusi Dakota. – Tiesiog beprotiška būti to dalimi. Nesu patyrusi nieko panašaus; nemanau, kad kas nors yra tai patyręs. Tai bauginama ir jaudinama.“

Be darbo „Penkiasdešimties pilkų atspalvių“ tęsinyje, kuriame Kristianą Grėjų vėl įkūnija Jamie Dornanas, Dakota pastaruoju metu dar nusifilmavo juostose „Didesni purslai“ ir „Gidas viešiniams“.

Tuo tarpu Matthew intensyviai dirbo su savo „indie“ roko grupe „The Drowners“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.