Richardas Gere’as dėl perpus jaunesnės mylimosios meta aktorystę

Aktorius Nicolas Cage’as (52 m.) skiriasi su trečia žmona, nes ji jam per jauna, o Richardas Gere’as (66 m.) nutarė baigti karjerą Holivude, kad galėtų vesti ir ramiai gyventi su perpus jaunesne mylimąja, rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas „TV antena“.

R.Gere’as ir A.Silva per Taorminos kino festivalio atidarymą šių metų birželio 11-ąją.
R.Gere’as ir A.Silva per Taorminos kino festivalio atidarymą šių metų birželio 11-ąją.
Viena N.Cage’o ir A.Kim santuokos griūties priežasčių – 20 metų amžiaus skirtumas.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Viena N.Cage’o ir A.Kim santuokos griūties priežasčių – 20 metų amžiaus skirtumas.<br>„ViDA Press“ ir „Scanpix“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 2, 2016, 9:32 AM, atnaujinta May 20, 2017, 2:30 AM

Subyrėjo aktoriaus, režisieriaus, prodiuserio, „Oskaro“ laureato N.Cage’o ir aktorės Alice Kim (32 m.) santuoka. Aktoriaus atstovas spaudai patvirtino, kad pora negyvena kartu nuo sausio.

Kalbama, kad viena šeimos griūties priežasčių – didelis amžiaus skirtumas.

N.Cage’as ir A.Kim susipažino 2004-ųjų vasarį, kai Alice buvo vos 19 metų. Tuo metu mergina dirbo padavėja viename Los Andželo naktinių klubų. Aktorius Alice įsimylėjo iš pirmo žvilgsnio, po dviejų mėnesių pasipiršo ir tų pačių metų liepą vedė.

Tuomet vyras džiaugėsi, kad likimą susiejo su mergina iš visai kitokio pasaulio, tačiau pirmą kartą sutikęs jos motiną patyrė šoką – ji pasirodė esanti tokia jauna.

Pora augina 10-metį sūnų, kuriam davė egzotišką Kal-El vardą. Kal-El – mėgstamas N.Cage’o herojus Supermenas, kurį jis svajojo įkūnyti kine.

O štai Auksinio gaublio laimėtojo R.Gere’o gerbėjai nuliūdę – jis nutarė baigti aktoriaus karjerą ir pasprukti iš Holivudo.

Nuo to laiko, kai įsimylėjo 33 metų ispanų gražuolę Alejandrą Silva, 66-erių R.Gere’o gyvenime daug kas pasikeitė. Daugiau nei 50 filmų vaidinęs aktorius nutarė, kad laikas pagalvoti apie pasitraukimą.

Ankstesnė jo santuoka su aktore Carey Lowell truko 11 metų. Pora turi sūnų Homerą. Spaudoje nuolat pasirodydavo žinių apie vieno ir kito neištikimybę.

Uolus budistas Richardas nori tuoktis Tibete, gavęs Dalai Lamos palaiminimą. Po vestuvių pora planuoja įsikurti Europoje.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.