Aktorius Melas Gibsonas varo iš namų ir savo dukrą, ir buvusią draugę

Dviejų „Oskarų“ ir Auksinio gaublio laureatas Melas Gibsonas (60 m.) pareikalavo, kad buvusi draugė Oksana Grigorjeva (46 m.) kartu su jųdviejų dukterimi Lucia (6 m.) išsikraustytų iš jo vilos Šerman Oukse (Kalifornija).

O.Grigorjeva neapdairiai atsisakė M.Gibsono siūlomų 15 mln. JAV dolerių.<br>„ViDA Press“ nuotr.
O.Grigorjeva neapdairiai atsisakė M.Gibsono siūlomų 15 mln. JAV dolerių.<br>„ViDA Press“ nuotr.
O.Grigojeva su dukra.<br>„ViDA Press“ nuotr.
O.Grigojeva su dukra.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

„Lietuvos rytas“

Sep 21, 2016, 6:34 PM, atnaujinta May 12, 2017, 9:15 AM

Pianistė O.Grigorjeva jau kelintą kartą kenčia dėl savo godumo. Prieš kelerius metus, kai Oksana nutarė skirtis su M.Gibsonu, apkaltinusi jį smurtu, aktorius nesiderėdamas pasiūlė 15 mln. JAV dolerių. O.Grigorjeva neapdairiai jų atsisakė – norėjo kur kas daugiau.

Teismas moterį nuvylė – nusprendė, kad M.Gibsonas turi jai sumokėti tik 750 tūkst. dolerių per tris kartus ir dar po 20 tūkst. kas mėnesį kaip alimentus dukteriai.

Oksana negavo net žadėtos sumos ir dėl to pati kalta. Susigundžiusi pažadėtu honoraru moteris sutiko Howardo Sterno šou papasakoti apie kivirčą su Melu ir taip pažeidė anksčiau pasirašytą susitarimą viešai nekalbėti apie jų santykius.

Kadangi tuo metu Melas buvo spėjęs sumokėti tik pirmą priteistos sumos dalį – 250 tūkst. dolerių, ji neteko teisės į likusį pusę milijono.

O.Grigorjeva padavė apeliaciją, tačiau teismas ją atmetė.

M.Gibsono buvusioji nenusiramino. Ji pareiškė neturinti iš ko gyventi, neva „elgetiškai egzistuojanti“ iš 20 tūkst. dolerių per mėnesį.

M.Gibsonas nenorėdamas dar vieno teismo proceso pasiūlė papildomai 10 tūkst. dolerių per mėnesį, bet įpareigojo išsikelti iš jo namų.

Beje, šią vilą M.Gibsonas užleido O.Grigorjevai 2014 metais, kai ji paskelbė esanti ant bankroto ribos. Oksana būtų galėjusi ramiai čia gyventi, kol Luciai sukaks 18 metų, jeigu nebūtų pradėjusi iš M.Gibsono vėl melžti pinigų.

Aktoriaus bičiuliai juokauja: jeigu O.Grigorjeva ir toliau bus tokia godi, gali likti prie suskilusios geldos.

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: UŽT komentarai apie pokyčius ūkio sektoriuje, darbo rinkoje