Sharon Stone mėgaujasi sporto agento Lonnie Cooperio meile

2016-ieji kupini pramogų pasaulio žvaigždžių išsiskyrimų, tačiau metų pabaigoje šią tradiciją pakeitė kita: garsenybės viena po kitos ėmė megzti naujus romanus. Tarp jų – aktorė Sharon Stone (58 m.), rašo „Lietuvos ryto“ žurnalas TV antena“.

Sh.Stone su nauju draugu L.Cooperiu Šv.Bartolomėjaus saloje.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Sh.Stone su nauju draugu L.Cooperiu Šv.Bartolomėjaus saloje.<br>„ViDA Press“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

„Lietuvos rytas“

Dec 19, 2016, 9:00 PM, atnaujinta Feb 9, 2018, 9:42 PM

Nuo to laiko, kai 2013-aisiais išsiskyrė su argentiniečių modeliu Martinu Mica, amerikiečių aktorės Sh.Stone asmeniniame gyvenime įsivyravo štilis. Ir štai dabar „Esminio instinkto“ žvaigždė vėl įsimylėjo.

Kitaip nei ankstesnis vaikinas (Martinas jaunesnis už Sharon 27 metais), naujas išrinktasis Lonnie Cooperis – solidus ir įtakingas. 62 metų Lonnie gerai žinomas sporto pasaulyje, jis – sporto agentas, susikrovęs turtus iš jaunų talentų.

Žinia apie naują romaną pasklido fotografams įamžinus porą Šv.Bartolomėjaus saloje Karibuose. Aktorė ir jos mylimasis nufotografuoti tuo metu, kai maudėsi. Sharon vilkėjo vientisą juodą maudymosi kostiumėlį, Lonnie irgi atrodė pasitempęs.

Nors gražuoliu jo nepavadinsi, matyt, šis vyras žino, kaip sužavėti vieną gražiausių planetos moterų.

Naujais aktorės santykiais galima tik pasidžiaugti, juk neseniai ji skundėsi vienatve ir tvirtino, kad vyrai bijo prieiti ir pakviesti į pasimatymą. Matyt, Lonnie drąsos netrūko.

„Manęs niekas nekviečia į pasimatymus, – skundėsi Sh.Stone viename interviu. – Tai taip kvaila, net nežinau, ką daryti. Stengiuosi drąsiau flirtuoti, bet, man regis, vyrai net nesupranta, kad tai flirtas. Jie tiesiog mano: „O, ji žaisminga.“

Pačiai Sharon drąsos netrūksta. Prieš dvejus metus aktorė nusifotografavo apsinuoginusi žurnalui „Harper’s Bazaar“.

Tuomet ji prisipažino, kad būdama brandaus amžiaus kur kas labiau pasitiki savimi nei „Esminio instinkto“ kūrimo laikais.

„Žinau, kad mano užpakalis suglebęs, bet aš ir nesiekiu būti gražiausia pasaulyje, – sakė Sharon interviu, paskelbtame šalia atviros fotosesijos. – Tam tikrą akimirką tu paklausi savęs: „O kas yra seksualumas?“

Manau, kad tai ne krūtinės apimtis. Manau, tai gebėjimas mėgautis gyvenimu ir taip mylėti save, kad sugebėtum dar ką nors pamilti.“

Parengė Milda Augulytė

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.