Į viešumą kyla pikantiškos detalės apie princo Harry mylimąją Meghan Markle

Pastarosiomis savaitėmis užsienio žiniasklaida aktyviai aptarinėja Didžiosios Britanijos princo Harry (32 m.) santykius su amerikiečių aktore Meghan Markle (35 m.). Pasirodo, aktorės karjeroje būta vaidmenų, su pikantiškomis sekso scenomis, kas akivaizdžiai nekelia džiaugsmo karališkųjų rūmų atstovams.

Amerikiečių aktorė Meghan Markle.<br>ViDA Press nuotr.
Amerikiečių aktorė Meghan Markle.<br>ViDA Press nuotr.
Didžiosios Britanijos princas Harry.<br>ViDA Press nuotr.
Didžiosios Britanijos princas Harry.<br>ViDA Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 13, 2017, 4:04 PM, atnaujinta Apr 8, 2017, 1:35 AM

Rodos, rūmų atstovai turėtų sunerimti, kadangi vienoje scenoje M.Markle užsiiminėjo oraliniu seksu. Ir, nors suvaidinta scena buvo dar 2008-aisiais, populiariame seriale „90210“, jame vidurinės mokyklos moksleivius vaidinę Meghan ir aktorius Dustinas Milliganas automobilyje užsiiminėjo pikantiškais žaidimais.

Maža to, filme „Gal tai – meilė“ („A Lot Like Love“), aktorė suvaidino vos kelias minutes, bet ir jame M.Markle atiteko vilioklės vaidmuo. Filmo scenoje ji, kartu su aktoriumi Ashtonu Kutcheriu, žaismingai flirtavo, kol besibaigiant scenai šis ją atstūmė. Ir, nors vaidmuo nebuvo toks ryškus, filme jai buvo suteikta „karštos merginos“ etiketė.

Dar šio mėnesio pradžioje princas Harry viešai rodė savo jausmus mylimajai ir skelbė, kad jo siekiai – labai rimti. Pastorius, dalyvavęs princo bičiulio vestuvėse neslėpė, kad Harry ir Meghan atrodo labai įsimylėję.

„Niekuomet nepamiršiu tų ypatingų šypsenų, kurias jie skyrė vienas kitam. Kartu jie atrodo be galo laimingi“, – kalbėjo pastorius.

Šaltinių, dalyvavusių vestuvių ceremonijoje teigimu, pastorius princui pakuždėjo, kad dabar jo eilė kelti vestuves.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.