Reikalavimų neapsikentusi princo Williamo ir Catherine Middleton namų tvarkytoja palieka darbą rūmuose

Princas Williamas ir kunigaikštienė Catherine Middleton, panašu, ypač reiklūs rūmų šeimininkai. Karališkosios poros namų tvarkytoja Sadie Rice nusprendė palikti dabartinį darbą, nes nebegali kęsti perdėtų reikalavimų ir krūvio. Be to, kad Sadie privalėjo tvarkyti namus, skalbti, apsipirkinėti, ji dar ir gamino dalį maisto. 

Elegantiškoji Catherine Middleton šventėje visas nustelbė savo grožiu.<br>ViDA Press nuotr.
Elegantiškoji Catherine Middleton šventėje visas nustelbė savo grožiu.<br>ViDA Press nuotr.
Kate Middleton puikiai dera skrybėlės, tačiau labiausiai ji išpopuliarino galvos lankelius su įvairiausiomis puošmenomis.<br>„Scanpix” nuotr.
Kate Middleton puikiai dera skrybėlės, tačiau labiausiai ji išpopuliarino galvos lankelius su įvairiausiomis puošmenomis.<br>„Scanpix” nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 29, 2017, 1:07 PM, atnaujinta May 29, 2017, 1:15 PM

Ištikimai Norfolko Anmer Hall rezidencijoje metus su puse dirbusi moteris palieka rūmus, nepaisant 35 tūkstančių svarų metinės algos. Karališkoji pora ruošiasi persikraustymui į Kensingtono rūmus Londone, kuriuose apsistos po princo Williamo tarnybos. Į juos turėjo keltis ir namų tvarkytoja Sadie. 

„Sadie yra labai darbšti, bet to darbo reikalavimai tapo per dideli, netgi jai,“ – sakė šaltinis. 

„Jie norėjo, kad ji daug laiko praleistų Kensingtono rūmuose, o jos darbų sąrašas vis didėjo. Ji jau nebegalėjo normaliai gyventi savo gyvenimo netgi po darbo. Sadie sakė išeinanti ir, rodos, niekas nebeprivers jos persigalvoti,“ – apie Sadie darbo sąlygas kalbėjo šaltinis.

 Prieš tai Catherine ir Williamo namų tvarkytoja dirbo Bekingemo rūmuose. Ten ją ypač vertino pati karalienė. Tai didelis praradimas visai karališkajai šeimai, nes Sadie labai mėgo poros vaikai Charlotte ir George'as.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar perrinktas G. Nausėda turėtų galių pakeisti Vyriausybę?