Serialo „Beverly Hills 90210“ žvaigždės namuose antrą kartą per savaitę apsilankė policija

Prie aktorės Tori Spelling (44 m.) namų ir vėl buriavosi policijos automobiliai. Nepraėjus nei savaitei nuo pirmo namuose įvykusio incidento, pareigūnai vėl turėjo praverti aktorės namų duris. Namuose tuo metu buvo ir penki mažamečiai vaikai.

 Aktorė Tori Spelling su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Tori Spelling su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Tori Spelling su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Tori Spelling su šeima.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Tori Spelling.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorė Tori Spelling.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2018-03-11 14:05

Iki šiol nėra paviešinta, ką prie aktorės namų veikė policininkai, tačiau namų kieme vis dar puikavosi pirmajam sūnaus Beau gimtadieniui paruošti balionai.

Prieš keletą dienų į pareigūnus kreipėsi aktorės vyras Deanas McDermottas, kuris pranešė, kad aktorė pratrūko dėl nevaldomų pykčio priepuolių ir vos galėjo valdytis. Tąsyk D.McDermottas taip pat sunerimo dėl namuose esančių vaikų saugumo.

Serialo „Beverly Hills 90210“ aktorė nebuvo nei suimta, nei išvežta į gydymo įstaigą, tačiau jos aplinkai artimi šaltiniai teigė, kad moteris vaikšto labai plona linija, kol gali visai palūžti.

„Jos artimieji, namiškiai ir visi draugai yra labai susirūpinę. Galėtumei manyti, kad po santuokos krizės, kai pasklido kalbos apie neištikimybę, finansines problemas Tori tvirtai galėtų skirtis su vyru, tačiau ji to nei neketina svarstyti. Tori mano, kad santuokos nutraukimas reikštų visišką jos gyvenimo nesėkmę“, – kalbėjo šaltiniai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.