Bradas Pittas Holivudo gražuolę iškeitė į universiteto profesorę

Kad ir kaip norėtų Brado Pitto (54 m.) ir Jennifer Aniston (49 m.) gerbėjai matyti juos vėl kartu, atrodo, to nebus. Anot žiniasklaidos, aktorius susižavėjo architektūros profesore Neri Oxman (42 m.).

 Spėjama, kad Bradas Pittas turi naują simpatiją.<br> Scanpix nuotr.
 Spėjama, kad Bradas Pittas turi naują simpatiją.<br> Scanpix nuotr.
Holivudo aktorius B.Pittas pastaruoju metu vis dažniau matomas architektūros profesorės N.Oxman draugijoje.<br>„Scanpix“ nuotr.
Holivudo aktorius B.Pittas pastaruoju metu vis dažniau matomas architektūros profesorės N.Oxman draugijoje.<br>„Scanpix“ nuotr.
 Aktorius Bradas Pittas.<br> Scanpix nuotr.
 Aktorius Bradas Pittas.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 16, 2018, 8:12 PM, atnaujinta Apr 16, 2018, 8:41 PM

Holivudo aktorius B.Pittas dar prieš pusmetį, kai jo skyrybų su Angelina Jolie (42 m.) procesas buvo pačiame įkarštyje, pradėjo susitikinėti su Masačusetso technologijos universiteto architektūros profesore, dailininke ir dizainere N.Oxman.

B.Pittas susipažino su N.Oxman praėjusių metų rudenį dirbdamas prie vieno architektūros projekto. Kaip pranešė People.com, Bradas atėjo į Neri paskaitą Masačusetso universitete ir tiesiog apsalo nuo to, kaip ji kalba apie pasaulio šedevrus.

O dailininkei patiko, kad žinomas Holivudo aktorius aistringai žavisi architektūra, kurią ji laiko svarbiausiu savo interesų objektu. Po paskaitos B.Pittas nusifotografavo su studentais, o jie nuotrauką su aktoriumi įkėlė į „Instagram“.

Kol kas Bradą ir Neri sieja tik profesinė draugystė. Bet, kaip tvirtina jį pažįstantys žmonės, vyras būtų nieko prieš paversti ją romantiškesne.

„Bradas nori kuo daugiau laiko praleisti su Neri, – tikino jo draugai. – O argi tai ne romantiškų santykių pradžia?“

Kas žinoma apie naująją B.Pitto draugę? N.Oxman gimė Izraelyje, bet gyvena JAV. Ji vadovauja įvairiems architektūros projektams, rengia parodas, skaito paskaitas, skelbia straipsnius žurnaluose – ne tik specializuotuose, bet ir populiariuose.

Prieš porą metų Neri buvo įtraukta į 25 gražiausių bostoniečių sąrašą. (Bostonas – Masačusetso valstijos sostinė. – Red.) Jos nuotraukos vis pasirodo ant įvairių žurnalų viršelių.

Prieš keletą metų ji buvo ištekėjusi už argentiniečių kompozitoriaus Osvaldo Golijovo, bet dabar yra išsiskyrusi.

„Ji puiki ir tiesiog geniali“, – citavo People.com studentų žodžius apie profesorę.

Bradą ir Neri suartino architektūra, kuria aktorius žavisi jau gana seniai. B.Pittas dalyvavo atstatant kelis pastatus po potvynio Naujajame Orleane, taip pat kaip kitų architektūros darbų bendraautoris dirbo prie solidžių projektų įvairiose šalyse.

Aktorius nekart prisipažino, kad mielai mestų kiną ir taptų architektu, jei tik iš to galėtų uždirbti tiek pat, kiek Holivude.

O štai B.Pitto ir A.Jolie skyrybos pasiekė finalinę stadiją: jie susitarė dėl didžiausius ginčus kėlusio klausimo – vaikų globos. Dabar advokatai derina paskutines detales, taigi Holivudo poros skyrybos gali būti įformintos jau artimiausiomis savaitėmis.

Prieš kurį laiką imta šnekėti, kad B.Pittas atnaujino santykius su pirmąja savo žmona J.Aniston, kurią jis paliko dėl A.Jolie. Tačiau atrodo, kad kalbos ir liks tik kalbomis. (LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.