12-metė Tomo Cruise'o dukra savaitgalį leido gėjų parade

Kol vieni žvaigždžių vaikai savaitgalį kaitinosi paplūdimiuose ar vaikščiojo po parduotuves rinkdamiesi „Dolce & Gabbana“ drabužius, Tomo Cruise’o (55 m.) duktė Suri (12 m.) dirbo gėjų parade Niujorke.

Lytinių mažumų teisių gynimo paradas. <br>AP nuotr.
Lytinių mažumų teisių gynimo paradas. <br>AP nuotr.
Tomas Cruise'as ir Katie Holmes. <br>AP
Tomas Cruise'as ir Katie Holmes. <br>AP
Tomas Cruise'as.<br>Scanpix nuotr.
Tomas Cruise'as.<br>Scanpix nuotr.
Tomas Cruise'as su dukra Suri. <br>Scanpix nuotr.
Tomas Cruise'as su dukra Suri. <br>Scanpix nuotr.
Katie Holmes su dukra Suri. <br>Scanpix nuotr.
Katie Holmes su dukra Suri. <br>Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Jun 27, 2018, 10:20 AM, atnaujinta Jun 27, 2018, 11:01 AM

Suri Cruise kartu su draugais gėjų parade prekiavo limonadu. Vieno turtingiausių Holivudo aktorių atžala LGBT bendruomenės nariams pardavinėjo gaiviuosius gėrimus po du dolerius už stiklinę.

Savaitgalį Niujorke buvo karšta, tad ant staliuko stovinti plastikinė pinigų dėžutė greitai prisipildė monetų ir kupiūrų.

„Jie turėjo nedidelį prekystalį su vaivorykštės spalvų gardumynais iš spragintų ryžių ir limonadu. Suri buvo labai miela, linkėjo visiems puikios dienos ir šypsojosi“, – vienas parado dalyvių papasakojo leidiniui „US Magazine“.

Suri – viena garsiausių planetos mergaičių, tad nenuostabu, kad praeiviai ją atpažino ir dalijosi įspūdžiais apie šį susitikimą.

„Ką tik nusipirkau limonado iš Suri Cruise. Įprasta Niujorko kasdienybė“, – socialiniame tinkle parašė vienas liudininkų.

Suri prižiūrėjo auklė. Kur tuo metu buvo mergaitės mama Katie Holmes (39 m.), nežinia.

Po tėvų skyrybų duktė gyvena su motina Niujorke, Manhatane. Su tėvu mergaitė susitinka retai. 2015 metais T.Cruise’as persikėlė į Didžiąją Britaniją, kad būtų arčiau savo draugų britų scientologų (scientologija – taikomoji religinė filosofija, kurią išpažįsta T.Cruise’as), ir Suri skraido pas jį į Angliją, į sodybą Glosteršyre.

Taigi T.Cruise’as greičiausiai nežinojo, kad jo duktė buvo pasiųsta prekiauti gėjų parade. O štai K.Holmes turbūt pati patarė Suri eiti su draugais į LGBT bendruomenės paradą: aktorė stengiasi ugdyti dukters tolerantiškumą.

„Mano duktė yra dosni ir jautri mergaitė, – viename interviu pasakojo aktorė. – Ji man visada sako: „Mama, atiduokime mano senus žaislus tiems, kurie jų neturi.“ Mes taip ir darome.“ (LR)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.