Milijardieriui Richardui Hiltonui vaikai kelia galvos skausmą – sūnus nuteistas 3 metams

Ne veltui sakoma, kad dideli vaikai – dideli vargai. Milijardieriui Richardui Hiltonui ir jo žmonai Kathy keturi vaikai visą gyvenimą kelia galvos skausmą.

P.Hilton brolis Conradas ėmė persekioti ir šantažuoti buvusią savo mylimąją H.D.Salomon.
P.Hilton brolis Conradas ėmė persekioti ir šantažuoti buvusią savo mylimąją H.D.Salomon.
H.D.Salomon
H.D.Salomon
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Jul 18, 2018, 11:29 AM

Apie tai, kaip jaunystę praleido vyriausioji iš Hiltonų dinastijos – Paris (37 m.), žino visas pasaulis. Problemų kėlė ir Nicky (34 m.), o štai dabar šeima suka galvą, kaip į normalų gyvenimą sugrąžinti sūnų Conradą (24 m.): jis nuteistas trejiems metams kalėjimo už automobilio vagystę.

Ne, jaunuolis pradėjo plėšikauti ne todėl, kad jam būtų buvęs užsuktas kišenpinigių čiaupas. Šitaip jis nutarė atkeršyti buvusiai mylimajai, kad jį metė.

Prieš metus jaunesnįjį P.Hilton brolį Los Andželo policija areštavo už įsibrovimą į buvusios draugės Hunter Daily Salomon (22 m.) motinos namus ir už jos tėvo automobilio „Bentley“ vagystę. Teisme Conradas šūkavo ir bandė pulti kumščiais kaltintojus.

Teismas paleido C.Hiltoną už 90 tūkst. dolerių užstatą su sąlyga, kad jis bus priverstinai gydomas psichiatrijos klinikoje.

C.Hiltonas ir H.D.Salomon draugavo keletą mėnesių, tačiau 2015-ųjų birželį pora išsiskyrė. Conradas sunkiai išgyveno išsiskyrimą ir ėmė šantažuoti Daily savižudybe. Po vieno ginčo jis bandė patekti į buvusios mylimosios namus, tuomet teismas uždraudė Conradui artintis prie Daily.

C.Hiltonas, pavadintas savo garsiojo prosenelio, viešbučių tinklo „Hilton Hotels“ įkūrėjo Conrado Hiltono garbei ne kartą turėjo reikalų su teisėsauga. 2014-ųjų liepą jis sukėlė skandalą lėktuve, skridusiame iš Londono į Los Andželą. Conradas įžeidinėjo keleivius ir susiginčijo su stiuardais.

Ekipažui teko panaudoti jėgą, kad jį sutramdytų.

Tuomet Conradui buvo skirta 750 valandų viešųjų darbų, bauda ir gydymo kursas klinikoje asmenims, priklausomiems nuo narkotikų. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.