Arnoldo Schwarzeneggerio dukros medaus mėnuo – slaptas: šaltiniai išdavė, ką jie veikia Havajuose

Birželio pradžioje privačioje ceremonijoje ištekėjo Arnoldo Schwarzeneggerio (71 m.) dukra Katherine (29 m.). Jos išrinktasis – aktorius Chrisas Prattas (39 m.).

 Katherine ir aktorius Chrisas Prattas.<br> Instagramo nuotr.
 Katherine ir aktorius Chrisas Prattas.<br> Instagramo nuotr.
 Vestuvių akimirka.<br> Instagramo nuotr.
 Vestuvių akimirka.<br> Instagramo nuotr.
  Katherine ir aktorius Chrisas Prattas.<br> Instagramo nuotr.
  Katherine ir aktorius Chrisas Prattas.<br> Instagramo nuotr.
 Vestuvių dovana.<br> Instagramo nuotr.
 Vestuvių dovana.<br> Instagramo nuotr.
 Skausmingas Chriso Pratto įdegis.<br> Instagramo nuotr.
 Skausmingas Chriso Pratto įdegis.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Jul 5, 2019, 10:28 AM

Artimiausi svečiai buvo pakviesti į prabangią San Isidro rančą, esančią Kalifornijoje. 

Atokiau nuo miesto šurmulio įsikūrusioje rančoje juodu bandė pabėgti nuo pašalinių, tačiau nepavyko. Užklupus paparacams, jaunavedžiai slėpėsi po juodais skėčiais.

Kokios vestuvės – toks ir medaus mėnuo: viskas slapta, tačiau apgalvota iki smulkiausių detalių. O kuo viskas vyksta slapčiau – tuo įdomiau aplinkiniams. Nuo smalsių akių porai ir vėl nepavyko pasislėpti.

Įsimylėjėliai medų kopinėja Havajuose. Šaltiniai praneša, kad jaunavedžiai vengia bet kokio kontakto su kitais viešbučio svečiais. 

Nors pora nesidalija akimirkomis socialiniuose tinkluose, yra tai padarančių už juos. Gerbėjai įamžino porą romantiškai apsikabinusius baseine. Šaltiniai teigia, kad per medaus mėnesį jie žaidžia stalo žaidimus ir daug skaito.

Tiesa, vienintelė nuotrauka iš medaus mėnesio puikuojasi Chriso instagrame – joje matyti skausmingai įdegusi nugara.

Vėliau savo instagramo sekėjams Ch.Prattas parodė žmonos dovaną, kurią gavo prieš kelias savaites.

Tai – dvi kiaulės. Aktorius yra gyvūnų mylėtojas – jo ūkyje galima rasti avių ir ožkų. 

„Dėkoju Katherine už naujus augintinius. Tai yra geriausia gimtadienio dovana. Mes juos pavadinome Timu ir Faithu. Jie labai gražūs, o jų meilė įkvepia.

Myliu juos ir laukiu to meto, kai jie užaugs. Ir jie tikrai nebus papjauti! Visą savo gyvenimą praleis ūkyje. Žmonių elgesys su gyvūnais mus išmokė vertingų pamokų: nuo žiaurumo iki užuojautos, rūpinimosi ir meilės“, – rašė jis.

Primename, kad kalbos, esą su žmona aktore Anna Faris (42 m.) išsiskyręs fantastinio filmo „Juros periodo parkas: kritusi karalystė“ aktorius Ch.Prattas susitikinėja su K.Schwarzenegger, sklido dar praėjusią vasarą.

Sausio mėnesį kalbos pasitvirtino ir juodu susižadėjo. Tuomet įsimylėjėlius pasveikino net buvusi Chriso žmona Anna. Portale people.com buvo rašoma, kad ir Naujuosius metus jie sutiko Kabo kurorte, Meksikoje.

„Tavo šypsena nušviečia visą kambarį. Aš branginu mūsų laiką kartu. Džiaugiuosi, kad Dievas tave atvedė į mano gyvenimą“, – socialiniame tinkle į mylimąją tuomet kreipėsi Ch.Prattas.

Vienas Ch.Pratto bičiulis pasakojo, kad K.Schwarzenegger susipažino su šešiamečiu aktoriaus ir jo buvusios žmonos A.Faris sūnumi Jacku, dažnai su juo leidžia laiką.

„Chrisas nesusitikinėja su žmonėmis tik tam, kad susitikinėtų. Taip nesielgia ir Katherine. Jiems abiem labai svarbu šeima ir dvasinis pasaulis“, – sakė Ch.Pratto draugas.

 

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.