Rusijos humoristė Klara Novikova tapo skandalo auka: „Duokite mums ramybę“

Žinoma Rusijos humoristė Klara Novikova paneigė pasirodžiusią informaciją, kad anūkas ją iškeldino iš buto. Tiesa ta, jog artistė pati iš jo išsikėlė dėl to, kad artimas giminaitis galėtų studijuoti ir nevaržomai gyventi jos bute.

 Klara Novikova.<br> Scanpix nuotr.
 Klara Novikova.<br> Scanpix nuotr.
  Klara Novikova.<br>  Scanpix nuotr.
  Klara Novikova.<br>  Scanpix nuotr.
 Klara Novikova.<br> Scanpix nuotr.
 Klara Novikova.<br> Scanpix nuotr.
 Klara Novikova.<br> Scanpix nuotr.
 Klara Novikova.<br> Scanpix nuotr.
 Klara Novikova.<br> Scanpix nuotr.
 Klara Novikova.<br> Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

Aug 6, 2019, 10:37 PM

72 metų Klarai Novikovai nespėjus grįžti iš poilsio Jūrmaloje, ji tapo skandalo auka. Žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad dėl anūko Levo kaltės ji prarado prabangų būstą Maskvos centre.

„Pateikia taip, kad aš, vargšė, verkiu, nes man neleidžiama grįžti namo. Visi gandai apie mane – žiauri kvailystė. Aš gyvenu normalų gyvenimą, esu suaugęs žmogus ir galiu pati nuspręsti, kur gyventi „.

Ji patvirtino, kad tikrai išsikraustė, bet ne todėl, kad buvo išvaryta.

„Aš iš tiesų laikinai išsikrausčiau iš savo buto. Žurnalistai paklausė manęs „Jūs grįšite į savo butą? Aš ironiškai atsakiau „Jeigu leis!“ O išpūtė tokią istoriją. Taip, anūkas gyvena mano buvusiame bute todėl, kad stoja toliau mokytis ir iš ten arčiau institutas. Nesijaudinkite dėl mūsų“, – paaiškino ji.

Pasak žvaigždės, visi jos artimieji turi butus, ir ji gali bet kada grįžti.

„Bet aš elgiuosi taip, kad mano anūkui būtų patogu, jam gi reikia anksti keltis į paskaitas. Prisimenu save: kai mano tėvai gyveno Kijeve, o aš persikėliau į Maskvą, man buvo labai sunku. Taigi dabar noriu pasielgti taip, kad būtų patogu mano šeimai. Juk dukra turi tris vaikus. Kas jiems padės, jei ne aš? „- pridūrė Novikova.

Artistė prisipažino, kad dabar patiria tam tikrų nepatogumų dėl susisiekimo.

„Žinoma, man čia truputį toloka. Centre yra darbas, teatrai. Savo bute man buvo patogiau. Dabar sunkoka nuvykti į repeticiją mieste ir grįžti namo persirengti prieš pasirodymą. Bet aš turiu gerus kaimynus. Kai aš išvykstu į gastroles, jie prižiūri mano butą“, – teigė K. Novikova.

Humoristei nemalonu, kad dėl šių gandų nukentėjo ir jos anūkas. „Anūkas turi draugų, su kuriais bendrauja. O jie visi naršo internete. Ir, žinoma, dabar jį erzina. Jie sako, jog viskas, kas tau nutinka, mes sužinome iš interneto“, – sakė žvaigždė.

Žurnalistų ji paprašė nebesikišti į jų asmeninį gyvenimą.

„Ką turėtų jaudinti mūsų šeimos reikalai? Niekieno – duokite mums ramybę“, – pakomentavo K. Novikova.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.