Skandalingoji atlikėja A. Pash nutraukė ryšius su Rusijoje esančiais artimaisiais: „Tarp mūsų didelė praraja“

Ukrainos atlikėja, turėjusi šaliai atstovauti „Eurovizijai“, tačiau dėl kilusio skandalo atsisakiusi, Alina Pash (28 m.) prabilo apie Rusijoje esančius artimuosius.

Alina Pash.<br>Stopkadras.
Alina Pash.<br>Stopkadras.
Alina Pash.<br> Soc. tinklo nuotr.
Alina Pash.<br> Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 11, 2022, 4:05 PM

Žinoma moteris viename iš interviu pasakojo, kad dėl karo Ukrainoje nustojo bendrauti su daugybe draugų ir net giminaičių, gyvenančių Rusijoje, rašo unian.net.

Žinoma moteris nuo pat Rusijos invazijos į Ukrainą pradžios kreipėsi į pažįstamus bei artimiuosius, esančius Rusijoje.

Ji norėjo, kad apie tai, kas iš tiesų vyksta Ukrainoje, kalbėtų kuo daugiau žmonių. Ilgainiui tapo aišku, jog Rusijoje gyvenantys žmonės yra paveikti propagandos, tad atlikėjos ryšiai su pažįstamais ir artimaisiais po kurio laiko nutrūko.

Atlikėja sako, jog iki paskutinės susirašinėjimo dienos tikėjosi jų supratingumo.

„Atsižvelgiant į tai, dar kažkaip bendravome, buvo bent kažkokie kreipimaisi į menininkus, pažįstamus, draugus, net gimines. Bet dabar jau, man atrodo, visi siūlai su jais nutrūko. Paskutiniai siūlai nutrūko, aišku, su giminėmis.

Buvo kažkoks žmogiškumas, nes juk tai kraujo ryšys, bet kai net giminės nesupranta ir sako, kad „jūs turite savo tiesą, o mes – savo“ , aš neištvėriau ir pasakiau, kad mes daugiau nebeturime nieko bendro.

Tarp mūsų didelė praraja ir tai su manimi jau amžinai, su mano vaikais ir, matyt, jau su kartomis“, – sakė Ukrainos atlikėja.

Primename, jog Alina Pash 2022-aisiais buvo išrinkta atstovauti Ukrainai „Eurovizijoje“. Tačiau dėl kilusio skandalo ir kaltinimų dokumentų klastojimu, žinoma moteris tą daryti atsisakė.

Apie tai Alina pranešė instagrame.

„Esu Ukrainos pilietė, laikausi Ukrainos įstatymų, stengiuosi puoselėti vertybes. Aš esu menininkė, o ne politikė. Neturiu armijos viešųjų ryšių atstovų, vadybininkų, teisininkų, kurie galėtų pasipriešinti šiam puolimui ir grasinimams. Nenoriu virtualaus karo ir neapykantos. Noriu atsiriboti nuo šios beprotiškos istorijos. Su skaudančia širdimi atsiimu savo kandidatūrą dalyvauti „Eurovizijoje“. Deja. Aš labai apgailestauju“, – rašė ji.

Iš pradžių nacionalinis „Eurovizijos“ transliuotojas „Suspilne“ pranešė, jog 2015-aisiais apsilankiusi Kryme atlikėja nepažeidė jokių taisyklių, tačiau pirmadienį paskelbta, jog atlikėja įtariama konkurso rengėjams pateikusi suklastotus kelionės dokumentus.

Kaip buvo rašoma „Wiwibloggs“, vienoje iš spaudos konferencijų transliuotojas pranešė, jog vyksta tyrimas, ar Alinos Pash pateikti dokumentai yra autentiški. Jie teigė nepasirašysiantys sutarties, užtikrinančios Alinai Pash galimybę atstovauti Ukrainai „Eurovizijoje“, kol nebus baigtas tyrimas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.