81-erių Al Pacino romantiškus jausmus puoselėja 28-erių buvusiai Micko Jaggerio mylimajai

81-erių amerikiečių aktorius Al Pacino – nebe vienišas. Šaltiniai tvirtina, kad jis susitikinėja su 53-ejais metais jaunesne buvusia Micko Jaggerio mylimąja Noor Alfallah, praneša „Page Six“.

 Noor Alfallah ir Al Pacino prie bendro stalo (pora kairėje).<br> Instagramo ir scanpix nuotr.
 Noor Alfallah ir Al Pacino prie bendro stalo (pora kairėje).<br> Instagramo ir scanpix nuotr.
 Noor Alfallah.<br> Insatgramo nuotr.
 Noor Alfallah.<br> Insatgramo nuotr.
 Noor Alfallah.<br> Insatgramo nuotr.
 Noor Alfallah.<br> Insatgramo nuotr.
 Noor Alfallah.<br> Insatgramo nuotr.
 Noor Alfallah.<br> Insatgramo nuotr.
 Al Pacino.<br> Scanpix nuotr.
 Al Pacino.<br> Scanpix nuotr.
Noor Alfallah.<br> Instagramo nuotr.
Noor Alfallah.<br> Instagramo nuotr.
Daugiau nuotraukų (6)

Lrytas.lt

Apr 14, 2022, 12:06 PM

28-erių Noor yra kilusi iš turtingos Kuveito ir Amerikos šeimos. Šią savaitę jie buvo užsiksuoti vakarieniaujant prie bendro stalo. Jie atvyko į tapytojo Juliano Schnabelio darbų parodą.

N.Alfallah anksčiau susitikinėjo su Micku Jaggeriu (78 m.), milijardieriumi ir filantropu Nicolu Berggruenu (60 m.), taip pat Los Andžele buvo pastebėta su 91-erių Clintu Eastwoodu, kuris, kaip ji pati tvirtino, buvo šeimos draugas.

„Al Pacino ir Noor pradėjo susitikinėti pandemijos metu. Ji dažniausiai susitikinėja su labai turtingais vyresniais vyrais, kurį laiką buvo su Micku Jaggeriu, o paskui susitikinėjo su Nicolu Berggruenu.

Ji jau kurį laiką su juo ir abu gerai sutaria. Atrodo, kad amžiaus skirtumas nėra problema, nors jis yra vyresnis už jos tėvą“, – „Page Six“ sakė šaltinis.

Al Pacino atstovas šių žinių nekomentuoja.

Aktorius niekada nebuvo nevedęs nė vienos moters, su kuria gyveno ir net susilaukė vaikų, A.Pacino savo poziciją aiškino taip: „Kodėl aš niekada niekam nepasipiršau? Nes santuoka – tai sielos būsena, o ne kontraktas.

Kai mąstau apie įstatymą ir santuoką, visą laiką savęs klausiu: kuriuo metu į visa tai ėmė kištis mentai?“

Beje, draugai mano, kad pagrindinė A.Pacino neapykantos santuokos institucijai priežastis – jo tėvų santuoka, subyrėjusi labai greitai. Todėl jis visą gyvenimą bijojo įsivelti į tokius santykius.

Tačiau romanų, aišku, turėjo, ir nemažai. Beveik visi jie – su kolegėmis aktorėmis. Ilgiausias ir žinomiausias – su D.Keaton, užsimezgęs per pirmojo „Krikštatėvio“ filmavimą (ji vaidino Maiklo sužadėtinę, vėliau – žmoną).

Jie buvo labai artimi, bet anaiptol ne neišskiriami: per 18 metų tai sueidavo, tai išsiskirdavo. Galiausiai per trečiojo „Krikštatėvio“ filmavimą D.Keaton iškėlė ultimatumą: arba ją veda (na, bent jau būna ištikimas), arba ji išeis visam laikui.

A.Pacino kurį laiką mąstė, o po to leido suprasti, kad jos neves. Pirmojo A.Pacino vaiko – dukters Julie (32 m.) – motina tapo aktorinio meistriškumo dėstytoja Jan Tarrant, 19-mečių dvynių Antono ir Olivios – aktorė Beverli D’Angelo (70 m.). Atrodė, kad šie santykiai jau rimti: kad tuomet 48 metų Beverli galėtų tapti motina, jie su Alu ėmėsi dirbtinio apvaisinimo procedūros.

Tačiau praėjus vos porai metų po vaikų gimimo A.Pacino ir B.D’Angelo susipyko, išsiskyrė ir pradėjo tiesiog peštis dėl Olivios ir Antono globos.

Santykius su moterimis pirmasis paprastai nutraukdavo A.Pacino. Panašu, kad raudonu skuduru tapdavo šnekos apie santuoką.

Tačiau neseniai jam atsirūgo moterų ašaros: prieš dvejus metus, vasarį, Alą paliko širdies dama – Izraelio aktorė Meital Dohan (42 m.). Kaip paaiškino moteris, pagrindinė skyrybų priežastis ta, kad A.Pacino beprotiškai myli savo vaikus ir nebenori turėti jų daugiau.

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.