Meghan Markle debiutavo kaip tinklalaidės vedėja: britų žiniasklaida sumalė ją į miltus

Dar prieš dvejus metus Sasekso hercogienė Meghan Markle (41 m.) su „Spotify“ platforma pasirašė daugiau kaip 20 milijonų eurų vertės sandorį. Už tokią solidžią sumą ji įsipareigojo čia turėti tinklalaidę „Archetypes“ („Archetipai“).

 Meghan Markle su vyru Harry.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 Meghan Markle su vyru Harry.<br> Scanpix/Reuters nuotr.
 M.Markle tinklalaidė.
 M.Markle tinklalaidė.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Aug 25, 2022, 9:45 AM, atnaujinta Aug 25, 2022, 11:15 AM

Nenuostabu, kad į pirmąją savo laidą ji pakvietę bičiulę, teniso žvaigždę Sereną Williams.

Pirmoji Meghan laida, pavadinta „Klaidinga ambicijų samprata“, patraukė viso pasaulio žiniasklaidos dėmesį. Tačiau britų spaudos atstovai negailėjo jai kritikos.

„Kadangi Serena yra viena sėkmingiausių žaidėjų savo sporto istorijoje, man buvo įdomu išgirsti, kaip ji analizuoja savo ambicijas ir troškimą laimėti, kaip apmąsto triumfų kainą; sužinoti, kas iš pradžių jai padėjo sutvirtėti.

Bet tai neįvyko. Šis keistas, saldus ir šiek tiek nerimastingas pokalbis tarp Meghan ir „jos brangios draugės Serenos“ (kaip girdime nuolat) beveik nieko nepasako apie Serenos Williams ambicingus siekius.

Be to, susitikimas baigiasi tuo, kad panelė Williams tyliai atsidūsta: „Visų pirma, aš esu tik mama ir man patinka būti mama““, – pastebėjo Dailymail.co.uk apžvalgininkė Bel Mooney.

Žurnalistė tikėjosi, kad internetinių transliacijų idėja, kuri pasieks milžinišką auditoriją dėl Meghan žinomumo, padės panaikinti išankstinį nusistatymą ir sugriauti tai, ką ji vadina „dvigubais standartais, su kuriais susiduria moterys, kai jos vadinamos ambicingomis“. Britė pastabėjo, kad nė vienas Didžiosios Britanijos transliuotojas neleistų laidoje taip kikenti, kaip kad darė Meghan ir jos viešnia.

„Veltui laukiau jautrių klausimų apie Serenos auklėjimą ir jos legendinio tėvo Ričardo įtaką. Ar ji buvo skatinama konkuruoti su savo seserimi Venera? Ar nuo vaikystės jai įskiepytos ambicijos?

Tačiau praeina 11 minučių kol išgirstame žodį iš 23 „Didžiojo kirčio“ titulų savininkės. Vietoj to, mums pateikiama ilga hercogienės preambulė, kuri aiškiai parodo, kad ši tinklalaidžių serija yra ne tik apie garbingus svečius, bet ir apie ją“, – piktų žodžių negailėjo B.Mooney.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.