Karališkosios šeimos ekspertas ragina Harry ir Meghan Markle apsispręsti: „Jie negali turėti abiejų“

Prieš dvejus metus princas Harry (38 m.) ir Meghan Markle (41 m.) atsisakė karališkųjų titulų. Tuomet jie išvyko gyventi į JAV ir atsiribojo nuo karališkosios šeimos. Tačiau dabar, pasak karališkosios šeimos eksperto, pora turi priimti itin svarbų sprendimą dėl savo ateities.

 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> lrytas.lt koliažas.
 Princas Harry ir Meghan Markle.<br> lrytas.lt koliažas.
 Princas Harry.<br>Scanpix/Dutch Photo Press nuotr.
 Princas Harry.<br>Scanpix/Dutch Photo Press nuotr.
 Meghan Markle, Camilla, princas George'as ir Catherine Middleton<br>Scanpix/Dutch Photo Press nuotr.
 Meghan Markle, Camilla, princas George'as ir Catherine Middleton<br>Scanpix/Dutch Photo Press nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Oct 8, 2022, 9:42 AM

Pora, kuri 2020 metais atsisakė titulų ir persikėlė į Kaliforniją, po žinios apie karalienės Elžbietos II mirtį vėl prisijungė prie karališkosios šeimos.

Praėjus kelioms dienoms po karalienės mirties, princas Harry ir Meghan Markle drauge su princu Williamu ir Catherine Middleton netgi apsilankė Vindzore tam, kad pasisveikintų su susirinkusia minia ir priimtų užuojautą dėl netekties.

Taip pat juodu drauge su karališkosios šeimos nariais gedėjo karalienės Elžbietos II bei dalyvavo laidotuvėse.

Bet kai jie sugrįžo į Kaliforniją, dėmesys nukrypo į tai, kas gali būti įtraukta į princo Harry ir Meghan Markle dokumentinį filmą, pasirodysiantį „Netflix“.

Tačiau dabar karališkasis ekspertas Duncanas Larcombe'as leidiniui „OK!“ sakė, kad jau atėjo laikas Harry ir Megan apsispręsti, ar jie nori būti karališkosios šeimos dalimi, ar ne.

„Charlesas, Camilla, Williamas ir Catherine įžengia į naują karališkosios šeimos erą. Tačiau nuo pačių Harry ir Meghan priklauso, ar jie viso to nori, ar ne.

Kai Williamas ir Catherine tapo Velso princu ir princese, vienas iš pirmųjų jų darbų buvo susisiekti su Meghan ir Harry, o Charlesas savo kalboje aiškiai pasisakė apie jų santykius, ir yra nesvarbu, kas buvo anksčiau padaryta ar pasakyta.

Mano nuomone, tik Meghan ir Harry gali nuspręsti, ko jie nori. Ar jie nori atleisti ir pamiršti, kurdami vienybę karališkoje šeimoje? O gal jie nori visiškai atskiro gyvenimo Kalifornijoje? Jie negali turėti abiejų“, – leidiniui samprotavo karališkosios šeimos ekspertas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.