„Grammy“ apdovanojimuose pasirodžiusi Madonna savo išvaizda šokiravo gerbėjus: „Viešpatie, ką ji pasidarė savo veidui?“

Vasario penktą dieną Los Andžele įvyko bene svarbiausia muzikos pasaulio apdovanojimų ceremonija – 65-ąjį kartą ryškiausiems atlikėjams buvo išdalintos prestižinės „Grammy“ statulėlės. Kaip ir kasmet, ant raudonojo kilimo susirinkusios garsenybės demonstravo išskirtinį stilių – čia netrūko nei nuogybių, nei netradicinių stiliaus sprendimų. Nemažai dėmesio susilaukė ir popmuzikos karalienės Madonnos (64 m.) įvaizdis – po atlikėjos pasirodymo socialiniuose tinkluose pradėjo plūsti įvairūs komentarai ir spėlionės, kas nutiko muzikos legendos veidui.

 Madonna.<br> Getty Images/ Scanpix nuotr.
 Madonna.<br> Getty Images/ Scanpix nuotr.
 Madonna.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
 Madonna.<br>AFP/ Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2023-02-07 19:18

„Grammy“ apdovanojimų metu Madonna ant scenos pasirodė pristatydama geriausio popmuzikos dueto apdovanojimą pelniusių Samo Smitho ir Kim Petras dainą „Unholy“.

„Štai ką išmokau per keturis dešimtmečius muzikoje – jeigu tave vadina šokiruojančiu, skandalingu, provokuojančiu ar pavojingu, vadinasi, tu viską darai teisingai. Noriu padėkoti visiems, kurie maištauja, pramina naujus takus ir už tai nebijo susilaukti kritikos. Žinokite, jūs niekada nebūsit nepastebėti – jūs esate matomi, girdimi ir, svarbiausia, vertinami“, – sakė muzikos legenda.

Tačiau labiau nei drąsi atlikėjos kalba, visus labiau nustebino neįprasta jos išvaizda – Madonna vilkėjo sijoną su giliu skeltuku, mūvėjo tinklines pirštines, o jos plaukai buvo supinti į dvi kasytes. Šokiravo ir „naujas“ popmuzikos karalienės veidas – balinti antakiai, labai lygi oda ir pabrukusios lūpos. Sutrikę fanai ėmė spėlioti, kas nutiko Madonnai ir kodėl ši atrodo neatpažįstama.

Vienas komentatorius socialiniame tinkle „Twitter“ rašė, jog 64-erių metų atlikėja atrodo „atsinaujinusi“ bei visiškai nepanaši į save.

„Pats laikas Madonnai nustoti darytis plastines operacijas ir tiesiog priimti faktą, kad ji senėja. Jeigu vedėjas nebūtų pristatęs, kad ant scenos lipa Madonna, aš net nebūčiau jos atpažinusi, nes ji tiesiog nebepanaši į save!“, – antrino kita komentuotoja.

Kitas dainininkės fanas rašė: „Man tikrai labai patinka Madonna, bet, Viešpatie, ką ji padarė savo veidui?“.

Pastaruoju metu Madonna socialiniuose tinkluose dalijasi pikantiškomis fotosesijomis, kuriose demonstruoja savo, rodos, laikui nepavaldžią išvaizdą. Tokios nuotraukos nuolatos susilaukia gerbėjų dėmesio ir spėlionių, kiek plastinių operacijų ši yra pasidariusi. 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.