Atskleista, kur gyvena V. Putino meiluže vadinama A. Kabajeva: įspūdingas namas – šalia Rusijos lyderio vilos

Nors Rusijos prezidentas Vladimiras Putinas (70 m.) itin slepia savo asmeninį gyvenimą, gandai apie jo ir buvusios olimpinės čempionės Alinos Kabajevos (39 m.) santykius dar nuo 2007 metų yra tapę vieša paslaptimi. Teigiama, jog pora turi ne vieną bendrą vaiką, o pati A.Kabajeva tituluojama „slaptąja Rusijos pirmąja ponia“.

V. Putinas, jo vila ir A. Kabajeva.<br> AFP/Scanpix nuotr.
V. Putinas, jo vila ir A. Kabajeva.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 V. Putinas ir A. Kabajeva.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 V. Putinas ir A. Kabajeva.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 V. Putinas ir A. Kabajeva.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 V. Putinas ir A. Kabajeva.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 5, 2023, 6:06 PM, atnaujinta Mar 5, 2023, 6:58 PM

Prasidėjus karui Ukrainoje buvo kalbama, jog buvusi gimnastė išvyko į Šveicariją bei nuo sankcijų slapstėsi ten esančioje prabangioje viloje. Tačiau visai neseniai užsienio žurnalistų atliktas tyrimas pateikė kitokią A.Kabajevos buvimo vietos versiją.

Anot nepriklausomo Rusijos žiniasklaidos kanalo „Projekt“, moteris įsikūrusi šalia V.Putino vilos Valdajaus miške, esančio už 400 km. nuo Maskvos. Teigiama, jog ši vila yra suprojektuota pagal Rusijos lyderio pageidavimus ir yra labai panaši į Sankt Peterburge esančius Žiemos rūmus. Tai lyg atskiras miestas, turintis prekybos centrus, odontologijos kabinetus, čia teikiamos ir grožio paslaugos.

„Netoli nuo Putino ir Kabajevos namų yra didžiulis SPA kompleksas su soliariumu, 25 metrų baseinu, pirtimis, sauna, purvo kambariais, masažinėmis voniomis, kosmetologijos zonomis“, – rašoma pranešime.

Kaip praneša kanalas „Projekt“, būtent Valdajaus miško teritorijoje ir stovi medinis A.Kabajevos namas, pradėtas statyti dar 2020 metais ir užbaigtas 2022-aisiais. Jame buvusi gimnastė gyvena kartu su vaikais.

Palydovinės nuotraukos taip pat užfiksavo šalia rezidencijos pastatytą slaptą traukinių stotį, kurioje – šarvuotas traukinys, skirtas patekti į V.Putino slėptuvę. Teigiama, jog į šią stotį taip pat atvyksta ir A.Kabajevą lankantys artimieji.

Sklype taip pat įrengta valčių prieplauka bei vaikų žaidimo aikštelė. Didžiulė valda taip pat yra apstatyta tik artimiems žmonėms skirtais namais.

Kaip teigiama „Projekt“ tyrime, prabangus nekilnojamas turtas pastatytas naudojant Kipre paslėptas V.Putino lėšas, o pinigai dažniausiai plaunami per bendrovę „Ermira Consultants“. Už šiuos pinigus A.Kabajeva įsigijo patį brangiausią butą Rusijoje bei dar kelis, užrašytus jos patikėtinių vardu.

Iš viso A.Kabajeva ir jos šeima naudojasi nekilnojamuoju turtu, kurio vertė siekia mažiausiai 120 mln. dolerių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.