30 mln. turtą valdanti aktorė Julia Fox sekėjams aprodė savo namus: visur netvarka ir laksto pelės 

Amerikos aktorė Julia Fox (32 m.) nustebino savo gerbėjus. Daugiau nei 30 mln. turtą valdanti moteris prasitarė, kad su savo dvejų metukų sūnumi Valentino gyvena mažame ir labai netvarkingame bute. Aktorė teigė nenorinti sūnaus auginti prabangiai, kad šis neišleptų.

 Julia Fox.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Julia Fox.<br> AFP/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2023, 12:31 PM

Aktorė, kuri praėjusią vasarą buvo užmezgusi trumpą romaną su reperiu Kanye Westu (45 m.), nusprendė socialiniame tinkle surengti turą po savo buto Niujorke kambarį. Tačiau ji iškart sulaukė sekėjų pasmerkimo: žvaigždės namuose matyti didelė netvarka, be to, aplink laksto pelės.

J.Fox ne tik sulaukė priekaištų dėl tvarkos stokos, bet ir buvo išvadinta bloga mama.

„Nors, tikriausiai, galėčiau sau leisti didesnę vietą, Valentino tai atrodo kaip įprastas gyvenimas“, – sakė ji naujame „TikTok“ vaizdo įraše.

Aktorė pridūrė, kad sūnų nori auginti savaip: J. Fox vaikystėje gyveno vieno miegamojo bute, Italijoje.

Kaip sekėjams sakė J.Fox, Valentino šiame bute gyveno visą gyvenimą.

„Taip atsitiko, kad tai yra tas pats butas, į kurį aš atsivežiau savo sūnų iš ligoninės. Čia yra jo namai. Jame yra kažkas sentimentalaus“, – sakė ji.

Po didelio šaršalo J.Fox ėmė aiškintis. Moteris taip norėjo parodyti, kad, nepaisant populiarumo, ji gyvena kaip ir visi paprasti žmonės, o perdėto demonstravimo ji nemėgstanti.

„Sulaukiau daug prieštaringų atsiliepimų, bet dauguma jų buvo geri ir tai sušildo mano širdį. Anksčiau buvau estetikos karalienė ir norėjau, kad mano erdvė būtų išpuošta, bet tada supratau, kad šis butas yra kažkas daugiau

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.