Paviešintas Alos Pugačiovos jaunystės kadras sulaukė gerbėjų kirčių: „Atrodė blogiau nei dabar“

Internete plinta nuotrauka, kurioje įamžinta atlikėja Ala Pugačiova (73 m.), kai šiai tebuvo 35-eri. Tai – kadras iš 1984 m. filmuotos juostos „Ateik ir pasakyk“, kurioje žinoma moteris vaidino kartu su rašytoju Michailu Žvaneckiu.

 Ala Pugačiova.<br>Soc. tinklo nuotr.
 Ala Pugačiova.<br>Soc. tinklo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-04-15 13:50

Šioje nuotraukoje Ala atrodo neatpažįstamai – kadras darytas dar prieš atlikėjos svorio metimą ir plastines operacijas, kurių metu jai buvo padarytas veido, akių vokų bei kaklo odos patempimo procedūros.

Pamatę, kaip atlikėja atrodė prieš 39-erius metus, gerbėjai suskubo komentuoti jos išvaizdą. Nuomonės išsiskyrė: „Štai tikrasis Alos veidas“, „Kiek operacijų ji pasidarė, kad jaunystėje atrodė blogiau nei dabar?“, „Ji visada buvo graži ir nepaprastai žavinga“, „Visi turime blogų kampų“.

Kalbama, jog per visą savo gyvenimą A.Pugačiovai ne kartą teko gultis po plastikos chirurgo peiliu. Kaip rašo UNIAN, vienos operacijos metu kilusios komplikacijos atlikėjai vos nekainavo gyvybės.

Po to ji ryžosi tik natūraliems ir ne tokiems kenksmingiems atnaujinimo metodams. Nors žurnalistai ne kartą domėjosi moters jaunystės paslaptimis, apie grožio procedūras ir atliktas operacijas moteris viešai nekalba.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.